dinsdag 28 april 2015

Dankbare Dinsdag verkleedfeestje

Ja hoor we hebben ons weekendje in Elfia weer overleefd, ik heb weer genoten van dit leuke verkleedfeestje. 
Ik heb eerlijk gezegd weinig foto's gemaakt, ik had mijn handen al vol aan mijn paraplu (helemaal in Elfia stijl) en mijn tasje. 


Zaterdag was het heel druk, eigenlijk te druk, ik had besloten om die dag mijn kanten kleedjes jurk aan te doen, omdat het zondag slechter weer zou zijn. 


Vrijdag had ik by the way nog een bolero gemaakt van een suède kolbertje, een last minute actie. Dankbaar dat ik dit op mijn werk mocht doen :D. 


En mijn vleugels gepimpt met de stinkknopen van Essebes en nog andere details. Thanks lieverd en ook natuurlijk voor de postzegels en bloemetjes :). http://espiratie.blogspot.nl/2015/03/stinkknopen.html


Maar we kregen me toch na 14uur een regenbui over ons heen, net na de steampunk fotoshoot, er zijn daar weinig tot geen plekken om te schuilen dus mijn paraplu moest mijn kanten vleugels beschermen die ik met suikerwater heb verstevigd, ik was bang dat ze te nat zouden worden. 
Maar mijn jurk was wel doorweekt, nou ja het rok gedeelte, dus nog zwaarder als het normaal al is en door de zwaarte uit model, maar och verder mag ik niet klagen. 


Zondag ging ik voor mijn steampunk ruffle rok outfit. Manlief voor de bruine outfit. We logeerden in een leuke b&b via airbnb. In de aap gelogeerd ;). 


Oops een foto vergeten te maken van de leuke gehaakte aap. Maar zo'n leuke zolderkamer met ensuite badkamer, ik hou van mijn privacy en deel niet graag een badkamer met onbekenden, hoef ik alleen rekening te houden met manlief. 
Een fijne airbnb met leuke en bijzondere details en een hele aardige gastvrouw. 


Die zondag waren ook een aantal Mini (classic mini cooper) vrienden van ons daar. Leuk om gezellig te kunnen kletsen, want manlief is de hele dag druk met foto's maken van mooie dames ;). 
Die dag ben ik ook veel vaker gevraagd voor een foto dan de zaterdag, altijd leuk als mensen je outfit waarderen. 


Ronald ging ook vaak op de foto in zijn konijnenpak hihihi en natuurlijk maakte ik ook wat foto's. Zijn vader was er ook voor het eerst bij en heeft zijn ogen uitgekeken. 




De dag zelf was wel wat grauwer, maar geen flinke regenbuien...alleen wat motregen...dus heel dankbaar dat ons verkleedfeestje verder niet in de regen is gevallen. 


Na de steampunk fotoshoot op zondag, had ik nog samen met een lieve meid een privé fotosessie en showden we ook onze achterKantjes ;). 
Ze vond het leuk dat ze niet de enige was die in een bijna volledig witte steampunk outfit was. 

Warme creatieve groetjes van Susan die binnenkort weer een ander verkleedfeestje showt maar dan met mijn aangekochte Tante Betsy jurkjes ;) sinds pasen...zelfs op Elfia scoorde ik een Tante Betsy whahaha (online dan wel ;)). Knuff!

15 opmerkingen:

  1. Zonde van het weer, maar dat mocht de pret niet drukken las ik. Gelukkig maar, je zag er weer top uit in de outfits.
    Ik ben benieuwd wat je nu weer voor moois hebt gescoord!!! ;-)
    lieve knuffels en dikke X Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja uhm vijf Tante Betsy jurken als ik het goed heb...begin de tel een beetje kwijt te raken whahaha. Knuff!

      Verwijderen
  2. Wat zag je er geweldig uit in je outfits !! Super tof, Susan !
    Amai daar deden veel mensen mee, ik besefte het eigenlijk niet dat zo'n event zoveel volk "lokt"... Ben zelf er niet in thuis, weet ook niet of dit in België ook georganiseerd wordt.
    Zo jammer van het weer, maar aan de foto's te zien, heeft dat de pret niet kunnen bederven !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ingrid Elfia Haarzuilens is het grootste Europeese Fantasy event en trekt zo'n tienduizend bezoekers... Dus heel veel moois te zien en te fotograferen. Een walhalla voor fotografen en voor fantasy liefhebbers. Maar op de zaterdag is het eigenlijk te druk... Maar hebben wel weer genoten dit weekend, manlief met foto's maken en ik met genieten van al die mooie outfits en leuke mensen...en af en toe zelf ook op de foto geweest ;). Knuff!

      Verwijderen
  3. Een geslaagd feest zo te zien! Ik moest op de vrijmarkt nog aan je denken, er lagen allemaal witte gehaakte rondjes, maar ja, je jurk is af he! Volgens mij kun je gene rondje meer zien, haha. Ben benieuwd naar je nieuwe tante Betsy aankopen! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige outfits je kijkt je ogen uit daar

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig allemaal weer en die bolero heb je leuk gemaakt. Het was ook zo koud he afgelopen weekend. Jammer dat het weer niet echt mee zat. Het is voor bezoekers en voor jullie veel leuker als het iets beter is qua weer dan he... Ik vind dat konijn wel griezelig. Konm ik liever niet tegen in donker.. Zag op de foto FB groepen waar ik lid van ben ook hele mooie foto's voorbij komen. Echt prachtig..
    En dan ook nog een betsyjurk scoren... hoezo verslaafd. hahahaha.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zag je er bijzonder uit. Jammer van die regenbui op zaterdag, maar fijn dat je de vleugels hebt kunnen redden. Ook ik scoorde dit weekend een tante betsy jurk, oops hihi. Ben benieuwd naar de jouwe.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha, dat zou zo niets voor mij zijn! Maar jij zag er weer prachtig uit, je straalde! Wel jammer dat het weer niet meezat, maar dan heb je je bolero in ieder geval niet voor niets gemaakt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk en knap gedaan ook, die bolero , staat er goed bij. Allebei je outfits zijn super ! En ook die andere foto's zijn mooi, zo anders als de festivals waar ik naar toe gaat, maarja dat zijn dan ook keltisch/middeleeuws ;-)
    knfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke hobby zeg!!!!!!
    En wat leuk dat je dit zo samen met je man doet.
    Je ziet er echt prachtig uit, beide dagen!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooohhhh hier nóg meer foto's, prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw gave foto's en slim om nog een bolerootje te maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...