vrijdag 12 december 2014

Mijn honger naar Tante Betsy jurkjes en een feestje in aantocht

Ja hoor ik heb mijn honger naar Tante Betsy jurkjes weer even gestild. 
Nou ja voor hoelang dat durf ik niet te zeggen...


Deze roze polkadot jurk van Tante Betsy kwam vandaag aan.
Op de paspop op marktplaats leek het wel een pyama maar ik vertrouwde erop dat hij mij goed zou staan. 


En een dezer dagen zal er nog eentje op weg worden gestuurd (een hele nieuwe met prijskaartje er nog aan;)). 
Ja je kunt wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan Tante Betsy jurkjes en ik las dat ik Essebes ook al aangestoken heb hihihi. http://espiratie.blogspot.nl/2014/11/tante-betsy.html 


Er was pas een actie bij Gaaf voor Mama om een Tante Betsy jurkje te winnen, maar die heb ik jammergenoeg niet gewonnen en ook mijn hulptroepen (dochterlief, moederlief en manlief) niet...
Gaaf voor mama heeft by the way vaker leuke give aways! http://www.gaafvoormama.nl/
Deze jurkjes vond ik leuk;




Er is ook een heuse Tante Betsy outlet winkel geopend, maar mijlenver hier vandaan, in Zeewolde, dus daar kan ik niet zomaar even naar toe om eentje te gaan scoren. 
Het lijkt me wel een heerlijke winkel om gezellig te gaan shoppen!


Vandaag loop ik ook weer in mijn groene Tante Betsy jurk en och daar wordt je toch al instant vrolijk van. 
Met een jeansjasje erover dat ik op de Koningsdag rommelmarkt scoorde onder het mom van 'hij moet niet passen'. 
Ik heb namelijk nog leuke jeansjasjes die me wel goed passen, maar die vallen niet leuk, maar met deze ben ik heel blij. 


En met een paar stoere cowboy laarzen eronder, gescoord op marktplaats. Zo Tante Betsy en Marktplaats als dit geen leuk gesponserd bericht is ;). 
Weggeefacties voor mijn hippe volgsters zijn van harte welkom, jurken om te promoten natuurlijk ook!

UPDATE: Ik werd in de reacties gewezen op een kerstactie die nu loopt! €20 korting op alle (ja alle) jurkjes en rokjes van 13 tot 18 december!! De korting is al verwerkt en de prijs is inclusief verzenden binnen Nederland. 
Je snapt al dat ik die niet langs mijn neus kon laten gaan...wordt vervolgd als ze binnen zijn ;). Ja je leest het goed...ze...hihihi...och ja het is maar een keer kerst dit jaar :D. 


Ik maakte onlangs eindelijk mijn ketting af waar ik vlak voor de handmade market aan begon. Perfekt voor bij mijn groene jurk maar ook natuurlijk voor andere vrolijke kleding. 


En deze fiets tas heb ik al jaren lang in de gang staan op onze garderobe. Het lijkt wel een tante betsy tas ;). 


Oh ik heb nog wat leuks te delen, een sneakpeak, volgende week dinsdag komt er een weggever, een heuse sprookjes give away! Voor mama's met jonge kids onder mijn volgers of voor oma's...
Dan is er een feestje want dan bestaat dit 365 dagen creatief blog alweer drie jaar! En natuurlijk blijf ik lustig doorbloggen....



Warme creatieve groetjes van Susan

30 opmerkingen:

  1. Ojeeee voel het virus alweer opkomen ik ben even daar wat het kan temmen....Op marktplaats op zoek naar......tuurlijk een 2e tante Betsy
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha dat is echt errug hè. Ze zijn zo leuk die vrolijke Tante Betsy jurkjes. Die van jou is ook heel gaaf! Ben benieuwd welke je nu gaat scoren en laat je me het weten als je eens naar Zeewolde gaat. Wie weet doe ik dan wel een bestelling bij je ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Ja, ze zijn leuk! Ik ken ze alleen nog maar van jou, eigenlijk.

    Ik let alvast op de give away :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ook echt jouw stijl jurkjes, maar jij maakt natuurlijk zelf al geweldige jurkjes! En ja zekers doen hoor, die give away zal je vast leuk vinden. Knuff!

      Verwijderen
  3. Ha ha wat een leuke vrolijke verslaving! Ik hou ook van de tante Betsy stijl alleen mijn figuur niet! Geniet van deze tante Betsy fase,fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha mijn figuur eigenlijk ook niet, maar och die buik van mij die laat ik gewoon voor wat hij is. Op de foto heb ik een poging gedaan om mijn buik een beetje in te houden hihihi ;).
      Bij de groene vind ik het minder opvallend als bij de roze...och hij is er nu eenmaal en ik ben een vrouw met een rubens lijf en dat mag gezien worden ;). Knuff!

      Verwijderen
  4. Mooie jurkjes kende Tantse Betsy helemaal niet, leuk stoer met de laarzen eronder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik hou daar wel van die vrolijke jurkjes, ze hebben nu een wat ingetogen collectie voor de winter...nou ja geen drukke prints. Maar toch zou ik graag een van die jurkjes scoren. Pas hadden ze op facebook nog een leuke sinterklaas actie met €20 korting op alle rode jurken...
      Ik ben gek van rood, maar miste het model dat me zo goed staat in rood...
      Oh ik voorspel dat deze verslaving naar Tante Betsy jurkjes bij mij nog lang niet voorbij is ;).
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  5. Oh ik had de tante Betsy jurkjes ook zien voorbij komen op Facebook :-) Ik vind ze ook erg leuk en het jurkje staat je super! En is dat geen fashion regel dat (jeans) vestjes niet hoeven te passen/ dicht gaan?! ;-) Ik vind de outfit heel geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Lore wat leuk om jou weer hier te zien! Oh van fashion rules heb ik de ballen verstand ;). Ja ik zou jou ook zo in zo'n Tante Betsy jurkje zien...maar dan meer zo eentje met zo'n echte retro look dat is meer jouw stijl. Thanks for the compliments! Knuff!

      Verwijderen
  6. Wat een gave jurkjes heb je weer gescoord!'
    Ik woon wel vlakbij Zeewolde, sterker nog, als ik straks weer aan het werk ga (januari?) ben ik er 3 dagen in de week, vlakbij de oude Bieb ook (zou ook wel een zaakje voor jou zijn schat ik zo in). Dus mocht je nou een bepaald jurkje willen.... je hebt mn mailadres...
    groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh Christel dat zou super zijn. We houden mailcontact...ik heb niet een bepaald jurkje in gedachten. Maar ga je zekers nog mailen als ik op je blog lees dat je weer aan het werk bent. Wel nog eerst goed voor jezelf zorgen hè, zodat je weer helemaal de oude bent! Knuff!

      Verwijderen
  7. Oh, wat een vrolijke jurkjes. Ik heb gelijk op hun website gekeken en zag dat ze een kerstactie hebben. Maar misschien moet ik dat hier wel helemaal niet opschrijven, mmm.....

    De jurk staat je beeldig. En ronde figuren mogen best meer getoond worden. Zo zien echte vrouwen er nu eenmaal uit (en daar hoor ik ook bij, hihi)

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja dat was misschien niet zo heel slim om mijn verslaving nog meer aan te wakkeren hihihi.
      Maar ik kon het niet laten en heb twee jurkjes besteld...onder het mom van...het is maar een keer kerst!! Dikke knuff!

      Verwijderen
  8. Reacties
    1. Hihihi daar zou jij wel meteen voor gaan hè voor die blauwe met rozen. Maar och jij draait je hand niet om om er zelf eentje te naaien, ik moet maar eerst eens zorgen dat ik mijn naaikamer to be opgeruimd krijg. Zoeff ik ga er meteen vandoor want in blogland hangen helpt niet mee hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  9. Die jurkjes van tante Betsy zijn erg fleurig. Zelf heb ik net een jurkje gekocht van wow to go, die zou jij denk ik ook wel leuk vinden. Is een retrojurk. En ik ben helemaal verkikkert op king louie jurken. Ja Susan ik ben ook een jurkje type, hahaha. Lopen de meeste vriendinnen van mij in spijkerbroeken. Ik in een jurk. :-)
    Ik koop trouwens ook wel eens iets op marktplaats, die jurken zijn zo mooi gemaakt dat ze best een 2de ronde mee kunnen. De groene polkadot jurk op mijn profiel foto is wel nieuw.
    Zeewolde,,,dat is op weg naar Friesland, daar kom ik wel eens langs.. Misschien maar eens een stop maken onderweg... bedankt voor de tip..

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ik heb eens even gekeken naar Wow to go, maar is over het algemeen meer retro stijl en dat is net de stijl die niet zo bij mij past van de Tante Betsy jurkjes. King Louie heb ik sinds de zomer ook in mijn kast hangen, maar Tante Betsy vind ik net even wat vrolijker en meer mijn stijl.
      De meesten tweedehands gescoord via marktplaats, heb ik niet echt het budget voor, maar nu met de kerst actie heb ik dan toch twee jurkjes gescoord alhoewel eentje uit de outlet was en €29 kostte. Ben benieuwd naar je aankopen als je eens richting friesland gaat! Knuff!

      Verwijderen
  10. Leuk al die vrolijke jurken, die passen ook echt bij jou! Ik zou veilig voor de laatste gaan, die grijze, erg mooi! Liefs en fijne zondag! Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja en daar hebben ze dit jaar blijkbaar toch op ingespeeld en meer veilige jurkjes in de collectie. Ik ben benieuwd naar de lente en zomercollectie, van mij mogen ze weer gaan knallen ;) en natuurlijk wat veilige jurkjes erbij hihi. Knuff!

      Verwijderen
  11. Super leuk al die vrolijke jurkjes en ze staan je top!ook leuk met dat spijkerjasje erop!(heee dat rijmt nog ook,hoewel 5 december al voorbij is)

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja dat krijg je zo met de Sint die net weg is ;). Ja ik hou er wel van om wat kleur in de winter te brengen. Ik ben zowiezo van felle kleuren dus zit wat dat betreft daar helemaal goed! Maar een zwarte jurk met polkadots mag natuurlijk niet ontbreken...heb echt zitten te twijfelen tussen de roze en de blauwe. Maar gekozen voor de blauwe omdat ik weet dat die snit me heel goed valt. Bij de roze kan ik dat niet goed zien...och wie weet komt die nog wel eens op mijn pad ;). Knuff!

      Verwijderen
  12. Fijn dat jullie er weer een beetje bovenop zijn. Oh en dank dank dank voor de link naar de jurken! Kende ik niet maar 't is helemaal mijn ding.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi jij ook al zoefff weg...ja ze zijn heerlijk hè. I love them! Ben benieuwd of jij er ook eentje hebt weten te scoren. Ga ik vast binnenkort lezen als dat zo is. Knuff!

      Verwijderen
  13. Reacties
    1. Wat schattig. Je bent zeer creatief. Lees ik in de vertaling in mijn vertaler app ;). Ja schattig zijn de jurkjes van Tante Betsy zeer zekers!

      Verwijderen
  14. Ze moeten bij Tante Betsy jou eens gaan bedanken voor de goede reclame! Ook ik heb al een paar keer op hun site gekeken, aangestoken door jouw enthousiasme.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow wat zijn ze gaaf maar met mijn figuur ga ik mijzelf hier echt niet zeker in voelen al vind ik ze bij jouw echt top staan, heerlijk van die kleurtjes wordt je idd supervrolijk. En ze zijn alle 4 helemaal top, Tante Betsy zal blij zijn met jouw reclame dat vraagt om een vette korting de volgende keer;-)))

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...