dinsdag 16 december 2014

365 dagen creatief blogfeestje

Vandaag is het een ware appeltaarten dag, een klein feestje!
Naast het feit dat vandaag mijn 365 dagen creatief blog alweer 3 jaar is geworden, was het een dag met allemaal kadootjes en verrassingen. 


Toen ik vanmiddag thuis kwam lag de envelop van Tante Betsy met mijn nieuwe jurkjes op de deurmat. Dus dat is al iets om heel blij van te worden :). 

Oh ja er loopt tot en met morgwn (woensdag de 17de) een kerstactie bij Tante Betsy!! €20 korting (is al verrekend) op alle jurkjes en rokjes. De prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland, alleen online...
Thanks Neeltje om me erop te wijzen :). 


Maar er was nog een jurkje onderweg van een dame op marktplaats die een teveel aan blauwe jurkjes had. Het jurkje is nog helemaal nieuw met kaartje eraan, dus dat is helemaal mooi. 


Het viel een half uur later in de bus, nou ja op de deurmat ;). Maar er lag nog een envelop bij die open was...oops dacht ik als de inhoud er nog maar in zit...als mijn jurkje maar niet weg is...
Nee hoor mijn jurkje was het andere pakje, ook nog eens leuk verpakt en met een zelfgemaakte verrassing, zie de foto hieronder! 
In de open envelop zat het nieuwe boek Vive la vie van Ingthings, Ingrid van Willenswaard. Ik heb op allerlei manieren pogingen gedaan om het te winnen en het is ook nog eens gelukt! Bij 101 woonideëen! Jippie!!


En de jurkjes zitten en staan stuk voor stuk fantastisch. Ik ben er superblij mee! 
Binnenkort foto's op dit rubens model ;). 
Eentje ga ik inpakken want dat is mijn kerstkado, dat is de Polka Dottie Petrol, manlief vond die het mooiste. 
En nu heb ik dus ook drie blauwe Tante Betsy jurkjes hihihi. 
Eigenlijk vier, ik heb ook nog een blauwe met korte mouwen ;). 


Maar deze blogpost gaat eigenlijk over dat het vandaag 3 jaar geleden is dat ik dit blog begon met mijn 365 dagen creatief project en dat is wel een feestje waard. 
En dat ook nog eens op dankbare dinsdag!
Dankbaar voor jullie leuke reacties, want jullie maken samen met mij dit blog. Zonder al jullie reacties had ik het geen drie jaar volgehouden. Dus een dikke dankjewel knuffel voor jullie lieverds!


Natuurlijk is een blog onderhouden ook actief reacties op andere blogs plaatsen of je moet al iedere week een give away hebben ;). 
Want het valt jullie natuurlijk ook wel op dat je dan opeens meer reacties hebt als anders. 
Dus voor mij hebben mijn actieve blogsters een streepje voor (ook als je langere tijd niet meer gereageerd hebt). 

Maar okay bij een feestje horen ook kadootjes...wat valt er te winnen?


Links zie je een leuke handpop, stempeltjes van sneeuwwitje en de zeven dwergen (zonder de doos ivm dat het door de brievenbus moet kunnen) allebei eens gescoord in de kringloop, een blaadje poezieplaatjes en strijkemblemen.
 

Nu moet ik wel zeggen dat dit speciaal is voor mijn Nederlandse volgsters, mama's of oma's of gewoon omdat je van binnen een klein meisje bent. 


Rechts op het plaatje is speciaal voor Belgische volgsters (of anderen), okay dit is niet echt een sprookjes give away, maar wie weet vind je deze toch wel leuk.

Laat even weten in je reactie hoe en wat...
Je kunt wel een extra kans maken door reclame ervoor te maken op je blog, laat je het me dan ook even weten?!
Deze Sprookjes Give Away loopt tot en met 30 december!


Zo lieverds ik ga lekker relaxen...


Warme creatieve groetjes van Susan

13 opmerkingen:

  1. Natuurlijk doe ik mee. Lekker dat je jurkjes er al zijn, best snel ook in de decemberpost! Plaats maar snel foto's...
    groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben een Nederlandse mama van een meisje van vier dus natuurlijk doe ik mee!

    Tof zeg al die jurkjes en nog een mooie ketting erbij, en dat boek waar je je zinnen op had gezet gewoon gelukt, :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk weer,en gezellige jurkjes ,ik laat mijn beurtje voorbij gaan hoor voor andere bloggers en gefeliciteerd blijf maar leker bloggen lieve groet marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je 3 jaar! Ik doe deze keer niet mee met je give-away, maar ik maak vrijdag even reclame voor je. Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je 3 jaar bloggen. Gaat de tijd toch snel.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik blijf een grote fan van de Tante Betsy jurkjes die ik via jou ontdekt heb, vooral die met bloemenstofjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook alweer zo lang in blogland, wat gaat de tijd snel he? En het blijft gewoon leuk, dat vind ik zo bijzonder! Geniet van al die mooie verrassingen: het boek (ik krijg het voor mijn verjaardag vandaag!!) en je mooie jurkjes. Ik heb niet lang geleden al ets moois bij je gewonnen, dus ik sla dit keer over. Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Via via kwam ik op je blog terecht. Wat een gezelligheid hier!
    Als mama van 2 kleine kids doe ik graag mee met je give-away!
    Geniet van je 3-jarig jubileum!
    Groetjes Simone
    haakennaai.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heeelemaal gemist! Van harte en ik doe me hoor al is het mar om te delen met mijn allerliefste Fee (Feline mjn look-a-like) X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Van harte gefeliciteerd lieve Susan!!! Weer een mijlpaal, super! De jurkjes zijn niet mijn smaak, maar wel erg vrolijk!!!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey lieverd, hartstikke bedankt voor je superlieve woorden op mijn blog, doet mij heel erg goed zo'n " hart onder de riem" en natuurlijk maakte je mij heel nieuwsgierig over je weggever en hij is leuk. Helemaal omaproof dus ik doe supergraag mee. En nu even bijlezen over de tante Betsy jurken, wat zijn die LEUK. Fijne dagen meis, knuf Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh proficiat met je blogverjaardag. Ik doe graag mee. Voor het eerste met de handpop als dat mag want ik heb nu, met mijn Nederlandse schoondochter, ook een postadres in Nederland voor de grote(re) pakjes. ;-)
    Lucky you heeft ook weer wat gewonnen lees ik. Fijn zeg.
    Enne die jurkjes, ik ben er gek op maar dat weet je al. Ik hoop er volgend jaar zeker minstens eentje te scoren. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ha.

    Zie ik nu pas de blog waarin je het jurkje hebt ontvangen. Hihi heb ik er steeds overheen gelezen. Nu ik je leer kennen via je blog had ik je wel een veel grotere hanger kunnen sturen. Maar ja het blijft toch altijd een gokje! Leuk om hem zo terug te zien!

    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...