dinsdag 30 december 2014

Laatste Dankbare dinsdagpost en uitslag Sprookjes give away

Dag lieverds zo het wordt weer eens tijd dat ik een blogpost maak. Ik had dolgraag een vrolijke Tante Betsy outlet blogpost willen maken naar aanleiding van ons uitstapje afgelopen zaterdag. 


Maar dat ging niet lukken want toen we in het winterse weer met héél veel sneeuw op de wegen op weg naar Arnhem en Barneveld waren, zag ik dat er een facebook pagina was van de oude bieb in Zeewolde (https://www.facebook.com/DeOudeBieb?fref=nf) en ze bleken tussen kerst en oud en nieuw gesloten te zijn...bummer...


Dus deel ik foto's van mijn kerstkadootje van dochterlief, ja jullie zien het goed...ik kreeg garen en een haaknaald, een selfiestick (waarvan iets verder een van de eerste foto's...dat wordt nog flink oefenen ;)) en een leuke engel. 


De lieverds die me al langer volgen weten dat ik niks heb met handwerken (haken, breien), maar dochterlief was erbij toen ik uitleg kreeg op de homemade market om een sjaal te armbreien. Ze heeft het inmiddels zelf geprobeerd en voor haar omi een sjaal gemaakt en bedacht dat ik het ook wel zou kunnen. We gaan het zien...en anders mag dochterlief hem maken ;). 

De selfie in mijn polka dottie petrol van Tante Betsy die ik mezelf inpakte voor kerst. 
Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch het allervrolijkste wordt van de bloemendessins...maar natuurlijk ben ik ook blij met deze hoor ;). 

Manlief kreeg zaterdag ook een bijzonder leuk kado van vrienden van ons voor al zijn hulp. 
Hij is er nu mee bezig om hem in elkaar te zetten...hij vordert al gestaag...toen ik begon met deze blogpost was hij net begonnen...zo zie je maar weer dat een blogpost in elkaar zetten niet zo 123 gaat...een Lego Mini in elkaar zetten blijkbaar wel :p hihihi. 


En omdat ik vanmiddag realiseerde dat er toch geen nieuwe enthousiastelingen bij kwamen om mee te doen aan de sprookjes give away, heb ik vanmorgen al briefjes geschreven met de namen van de 6 dames die een kans wilden wagen. Sommige hadden zelfs 2 of 3 maal hun naam op een briefje staan, vaste volgers die regelmatig reageren hebben bij mij een streepje voor want zij maken het leuk om te blijven bloggen (nu al 3 jaar) en er waren ook dames die reclame hadden gemaakt, thanks lieverds :D. 


Maar er kan er maar eentje winnen, alhoewel ik had twee setjes weg te geven viel me na de eerste trekking in. Maar bij de tweede trekking kwam weer een briefje met de naam van Nana tevoorschijn en omdat niemand had aangegeven om alleen voor de kleinere prijs te gaan, gaat die ook mee naar de winnares!
Het pakje zit al dicht...nu nog het adres van Nana's Nederlandse schoondochter...


Lieverds bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties dit jaar, ik waardeer het enorm. 
Ik hoop dat de blogsters onder jullie lekker blijven bloggen en er plezier aan blijven beleven. 
Ik vind het nog steeds heel fijn om in blogland te verkeren, het voelt als een warme deken om omringd te zijn door zoveel enthousiaste creatieve en inspirerende lieverds. 


Zo nog even een leuke afbeelding bewerkt, deze lapjesdeken heb ik zelf gemaakt voor mijn werk en is nog steeds te koop! Hier beneden zie je ook nog de andere deken(s) hangen die mijn collega's maakten...op de voorgrond de kerstboom die we versierden met zelfgemaakte engeltjes. 


Warme creatieve groetjes van een dankbare Susan die jullie een geweldig mooi inspirerend creatief 2015 wenst!

dinsdag 23 december 2014

Dankbare Dinsdag KerstPost

Dankbaar voor alle leuke post die ik ontvang van lieve blogsters. Zo heerlijk is dat om verrast te worden. 

Zelf stuurde ik ook een heel aantal engeltjes op weg, gemaakt van gerecyclede kerstkaarten.  
Ik heb geen foto's waar ze stuk voor stuk duidelijk op te zien zijn, bij gebrek aan tijd...daarom deze keer ook zonder lintje om op te hangen vanwege datzelfde 'probleem', maar wie weet kom ik ze nog wel tegen op diverse blogs of op facebook. 


Dit is een overzicht van de kerstpost die ik tot nu toe van bloglieverds ontving. 


Van eentje ging me de mond van open hangen en er kwam een 'ohhh' uit. 
CreaTinie haakte deze vrolijke kerstboom in mijn favoriete kleuren, roze oranje en rood.
Ik vind hem prachtig en jammergenoeg komt hij niet in onze kerstboom want we hebben een mini kerstboompje dit jaar (oh ik mis mijn grote kerstboom die toch wat meer kerstsfeer gaf). 
Maar dit is zo'n mooitje die gaat gewoon de dromenvanger in die nog steeds in de gang hangt te pronken met allemaal creaties van blogsters. 


Ook werd ik verrast met lieve post van Els én Karel (Dingen die fijn zijn). 
Altijd leuk zo'n zelfgemaakte kerstkaart en hartjes vind ik altijd mooi. 
Lekkere thee en een bloemetjeskrans zaten ook in de flop.


Van de kaart van Carolien/Lien moest ik hardop lachen. Geweldig!
Als je het Keetje van Lien volgt weet je waarom ;). 


De kaart van Merula vind ik ook super, heerlijk zo'n retro kaart. I love it!


En deze kreeg ik van Janina (Elke dag zaterdag), oh ik moest meteen weer terugdenken aan vorig jaar toen ik mee deed met haar Christmas Oracles DIY oproepje. Deze krijgt ook in huis ergens een vast plekje!


Thanks lieverds! Ook natuurlijk aan Annemie en Essebes van wie ik ook een kaartje kreeg die op de overzichtsfoto staan. 

Ik won ook nog wat bij Helmi Coenders, engeltjes daar word ik altijd happy van!
Nu nog eens tijd maken om creatief aan de slag te gaan...dat wordt iets voor na de kerst ;). 


En vandaag kwam het paar rode cowboylaarzen aan die ik kocht op marktplaats. Ze konden wel een poetsbeurt gebruiken, ik geloof niet dat ze dat ooit gehad hebben. 
En tsja wie wat bewaard heeft wat, ik bleek nog rode schoensmeer te hebben...uit 2003 en goed tot 2008 ;). Nou geloof me de schoensmeer is nog prima hoor en ik heb nu knalrode laarzen! So happy!
Leuk voor onder mijn Tante Betsy jurkjes! En ze zijn ook nog eens van vol leer met stempels aan de binnenkant, made in Mexico :). 
Eindelijk heb ik dan een paar rode laarzen waar ik helemaal happy mee ben.


Zo lieverds ik ga ervandoor, ik ga me lekker douchen, morgen hebben we op het werk kerstontbijt en krijgen we ons kerstpakket. 
Ik wens jullie hele fijne feestdagen gewoon lekker op jouw manier, met je gezin, met je familie of misschien wel met vrienden of helemaal alleen. Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. De sprookjes give away loopt nog t/m 30 december! En stemmen op mijn wens voor manlief kan ook nog, we maken nog kans tot de 31ste...
Zie vorige blogpost voor de link. 

zaterdag 20 december 2014

Tante Betsy and a little help from you girls

Goedemorgen lieverds ik heb eigenlijk niet zo heel veel met jullie te delen. 
Ook nog geen mooie foto's in Tante Betsy jurken, ik heb me tot nu toe weten in te houden om er nog meer te scoren.


Selfie's maken wil nog niet zo heel goed lukken, but you get the picture ;). 


Ik merk dat ik toch het allervrolijkste word van de kleurige jurken, mijn blauwe bloemenjurken, maar ook mijn groene en roze polkadot. Je wordt er instant vrolijk van. 
Hier zie je ook meteen mijn nieuwe winterjas en de brandweerrode omslagdoek van Ambela staat er ook super bij. 


En ik hoop in de kerstvakantie de binnenvoering van mijn roze winterjas te kunnen gaan maken. Het zal nog een heel gepuzzel worden, maar het gaat me vast lukken. 
Ik heb foto's gemaakt en instructies opgeschreven welk pand aan welk pand vast gemaakt moet worden. 


Ik heb ook een vraag aan jullie. Ik doe mee aan een winactie van IAK, iedere dag een wens. https://www.iederedageenwens.nl/stemmen/lasapparaat-voor-mijn-man-om-onze-classic-mini-te-herstellen/?w=1101

Om een lasapparaat voor manlief te winnen en ik zou jullie hulp kunnen gebruiken. 
Wil je meehelpen vul dan je emailadres(sen) in en klik op je inbox op de link 'Bevestig stem'. That's it!


Het zou helemaal super zijn als we zo'n lasapparaat zouden kunnen winnen zodat manlief nog meer gemotiveerd wordt om verder aan onze classic mini te werken om hem te restaureren. 

Deze foto is gemaakt in Zwitserland toen we daar op een internationale mini meeting waren in 2011. We zijn er ook nog mee naar Hongarije geweest maar sindsdien staat hij stil. 


Hij heeft onlangs een spit via marktplaats weten te bemachtigen om de auto in vast te zetten zodat hij makkelijker aan alle kanten van onze auto kan werken in onze krappe garage (gewoon zo'n garagebox ;)). 
Alle beetjes helpen om onze Innocenti Mini traveller uit 1969 te restaureren. 
Dus jullie stem kunnen we goed gebruiken om het IAK te laten zien dat die wens een mooie wens is om te vervullen (zij kiezen zelf de 30 wensen uit). Dankjewel girls!

En deze foto is op weg naar het IMM in Denemarken in 2007, al een hele tijd geleden. 
Komend jaar gaan we naar Litouwen...in onze andere Mini die hij ook zelf helemaal in elkaar gezet heeft ;). 


Oh ja er loopt ook nog een give away ter ere van het 3 jarig bestaan van mijn blog, een sprookjes give away. http://365dagencreatief.blogspot.nl/2014/12/365-dagen-creatief-blogfeestje.html
Mmm eigenlijk wel een give away waar het grootste gros van mijn volgsters niet zo veel aan heeft. 
Tenminste er zijn tot nu toe weinig gegadigden, maar lieverds als jullie een heel klein beetje reclame voor me zouden maken zou dat geweldig zijn. 
Wie weet verzin ik in het begin van het nieuwe jaar wel een andere leuke give away waar iedereen enthousiast van wordt. 


En als jullie nu door mij aangestoken zijn tot het kopen van Tante Betsy jurkjes, maak er dan een blogpost over, tag mij erin en vertel het ook even aan mij. 
Wie weet krijgen we dan Tante Betsy zover om hier een leuke winactie te organiseren. Zou toch super zijn?!


Ik ben wel nog in de verleiding gekomen om twee paar supervrolijke laarzen te kopen op marktplaats voor onder mijn Tante Betsy jurken. Hopelijk passen ze me. Maar ik heb ook alweer een paar verkocht ;), dus probeer zo ook een beetje evenwicht in mijn laarzenverslaving te houden hihihi. 

Lieverds heb een fijn weekend! Dikke knuffels van mij. Klik je nog even door om te stemmen voor me/ons? :D


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 16 december 2014

365 dagen creatief blogfeestje

Vandaag is het een ware appeltaarten dag, een klein feestje!
Naast het feit dat vandaag mijn 365 dagen creatief blog alweer 3 jaar is geworden, was het een dag met allemaal kadootjes en verrassingen. 


Toen ik vanmiddag thuis kwam lag de envelop van Tante Betsy met mijn nieuwe jurkjes op de deurmat. Dus dat is al iets om heel blij van te worden :). 

Oh ja er loopt tot en met morgwn (woensdag de 17de) een kerstactie bij Tante Betsy!! €20 korting (is al verrekend) op alle jurkjes en rokjes. De prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland, alleen online...
Thanks Neeltje om me erop te wijzen :). 


Maar er was nog een jurkje onderweg van een dame op marktplaats die een teveel aan blauwe jurkjes had. Het jurkje is nog helemaal nieuw met kaartje eraan, dus dat is helemaal mooi. 


Het viel een half uur later in de bus, nou ja op de deurmat ;). Maar er lag nog een envelop bij die open was...oops dacht ik als de inhoud er nog maar in zit...als mijn jurkje maar niet weg is...
Nee hoor mijn jurkje was het andere pakje, ook nog eens leuk verpakt en met een zelfgemaakte verrassing, zie de foto hieronder! 
In de open envelop zat het nieuwe boek Vive la vie van Ingthings, Ingrid van Willenswaard. Ik heb op allerlei manieren pogingen gedaan om het te winnen en het is ook nog eens gelukt! Bij 101 woonideëen! Jippie!!


En de jurkjes zitten en staan stuk voor stuk fantastisch. Ik ben er superblij mee! 
Binnenkort foto's op dit rubens model ;). 
Eentje ga ik inpakken want dat is mijn kerstkado, dat is de Polka Dottie Petrol, manlief vond die het mooiste. 
En nu heb ik dus ook drie blauwe Tante Betsy jurkjes hihihi. 
Eigenlijk vier, ik heb ook nog een blauwe met korte mouwen ;). 


Maar deze blogpost gaat eigenlijk over dat het vandaag 3 jaar geleden is dat ik dit blog begon met mijn 365 dagen creatief project en dat is wel een feestje waard. 
En dat ook nog eens op dankbare dinsdag!
Dankbaar voor jullie leuke reacties, want jullie maken samen met mij dit blog. Zonder al jullie reacties had ik het geen drie jaar volgehouden. Dus een dikke dankjewel knuffel voor jullie lieverds!


Natuurlijk is een blog onderhouden ook actief reacties op andere blogs plaatsen of je moet al iedere week een give away hebben ;). 
Want het valt jullie natuurlijk ook wel op dat je dan opeens meer reacties hebt als anders. 
Dus voor mij hebben mijn actieve blogsters een streepje voor (ook als je langere tijd niet meer gereageerd hebt). 

Maar okay bij een feestje horen ook kadootjes...wat valt er te winnen?


Links zie je een leuke handpop, stempeltjes van sneeuwwitje en de zeven dwergen (zonder de doos ivm dat het door de brievenbus moet kunnen) allebei eens gescoord in de kringloop, een blaadje poezieplaatjes en strijkemblemen.
 

Nu moet ik wel zeggen dat dit speciaal is voor mijn Nederlandse volgsters, mama's of oma's of gewoon omdat je van binnen een klein meisje bent. 


Rechts op het plaatje is speciaal voor Belgische volgsters (of anderen), okay dit is niet echt een sprookjes give away, maar wie weet vind je deze toch wel leuk.

Laat even weten in je reactie hoe en wat...
Je kunt wel een extra kans maken door reclame ervoor te maken op je blog, laat je het me dan ook even weten?!
Deze Sprookjes Give Away loopt tot en met 30 december!


Zo lieverds ik ga lekker relaxen...


Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 12 december 2014

Mijn honger naar Tante Betsy jurkjes en een feestje in aantocht

Ja hoor ik heb mijn honger naar Tante Betsy jurkjes weer even gestild. 
Nou ja voor hoelang dat durf ik niet te zeggen...


Deze roze polkadot jurk van Tante Betsy kwam vandaag aan.
Op de paspop op marktplaats leek het wel een pyama maar ik vertrouwde erop dat hij mij goed zou staan. 


En een dezer dagen zal er nog eentje op weg worden gestuurd (een hele nieuwe met prijskaartje er nog aan;)). 
Ja je kunt wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan Tante Betsy jurkjes en ik las dat ik Essebes ook al aangestoken heb hihihi. http://espiratie.blogspot.nl/2014/11/tante-betsy.html 


Er was pas een actie bij Gaaf voor Mama om een Tante Betsy jurkje te winnen, maar die heb ik jammergenoeg niet gewonnen en ook mijn hulptroepen (dochterlief, moederlief en manlief) niet...
Gaaf voor mama heeft by the way vaker leuke give aways! http://www.gaafvoormama.nl/
Deze jurkjes vond ik leuk;




Er is ook een heuse Tante Betsy outlet winkel geopend, maar mijlenver hier vandaan, in Zeewolde, dus daar kan ik niet zomaar even naar toe om eentje te gaan scoren. 
Het lijkt me wel een heerlijke winkel om gezellig te gaan shoppen!


Vandaag loop ik ook weer in mijn groene Tante Betsy jurk en och daar wordt je toch al instant vrolijk van. 
Met een jeansjasje erover dat ik op de Koningsdag rommelmarkt scoorde onder het mom van 'hij moet niet passen'. 
Ik heb namelijk nog leuke jeansjasjes die me wel goed passen, maar die vallen niet leuk, maar met deze ben ik heel blij. 


En met een paar stoere cowboy laarzen eronder, gescoord op marktplaats. Zo Tante Betsy en Marktplaats als dit geen leuk gesponserd bericht is ;). 
Weggeefacties voor mijn hippe volgsters zijn van harte welkom, jurken om te promoten natuurlijk ook!

UPDATE: Ik werd in de reacties gewezen op een kerstactie die nu loopt! €20 korting op alle (ja alle) jurkjes en rokjes van 13 tot 18 december!! De korting is al verwerkt en de prijs is inclusief verzenden binnen Nederland. 
Je snapt al dat ik die niet langs mijn neus kon laten gaan...wordt vervolgd als ze binnen zijn ;). Ja je leest het goed...ze...hihihi...och ja het is maar een keer kerst dit jaar :D. 


Ik maakte onlangs eindelijk mijn ketting af waar ik vlak voor de handmade market aan begon. Perfekt voor bij mijn groene jurk maar ook natuurlijk voor andere vrolijke kleding. 


En deze fiets tas heb ik al jaren lang in de gang staan op onze garderobe. Het lijkt wel een tante betsy tas ;). 


Oh ik heb nog wat leuks te delen, een sneakpeak, volgende week dinsdag komt er een weggever, een heuse sprookjes give away! Voor mama's met jonge kids onder mijn volgers of voor oma's...
Dan is er een feestje want dan bestaat dit 365 dagen creatief blog alweer drie jaar! En natuurlijk blijf ik lustig doorbloggen....



Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 10 december 2014

Aan de beterende hand op dankbare woensdag

Dag lieverds jullie hebben al een dikke week niets meer van me gehoord. 
Sinds zondagavond/nacht zijn manlief en ik samen hondsberoerd geweest tot aan flauwvallen toe. Maar we hebben het overleefd en zijn beide aan de beterende hand. Beide wel nog last van hoofdpijn, manlief ook nog flink verkouden...maar dankbaar dat we weer wat eten kunnen en het ook binnen houden. 


Ik zal jullie de details onthouden maar op een gegeven moment het ziekenhuis/de huisartsen post gebeld omdat ik het niet meer vertrouwde. 
Ik was namelijk zelf al op een punt geweest dat ik bijna flauwviel maar omdat ik mijn lijf zo goed ken sinds mijn beroerte is het mij niet overkomen. 
Maar terwijl ik dus beneden zat om mezelf wat vocht toe te dienen in de vorm van kamillethee met honing en zout (ik had niks in huis wat ze op internet adviseerden), hoorde ik manlief over de gang boven lopen/sjeezen en toen een flinke slag. 
Ik wist meteen hoe laat het was. Hij lag opgevouwen tegen de verwarming van de badkamer aan, gelukkig was hij meteen weer bij toen ik probeerde hem rechtop te laten zitten. 
Maar okay het telefoontje naar de huisartsenpost leverde uiteindelijk alleen een stel zetpillen op die door een taxichauffeur bezorgd zijn. We moesten bellen als het erger werd...mmm hoe veel erger kan het nog worden vraag je je dan af?! Maar we hebben het overleefd!


Nu heb ik op dit moment niet veel leuks te delen (hierboven mijn uitzicht ;)), alhoewel...er komt een leuk engeltje naar me toe! 
Helmi Coenders liet een berichtje achter op mijn engelenblog dat ik een engeltje van haar krijg. Super toch?! Ik vind ze helemaal superr! http://helmicoenders.blogspot.nl/

Haar creaties zijn te koop op een kunst supermarkt tijdens de decemberweekenden te Stein (Limburg) http://www.kunstproeven.nl/index.html


Ook komt er nog een mooie collage naar me toe, die ik gewonnen heb tijdens de geefmaand november bij het blog Waterlelie Design van Joke Hardenbol tijdens Collage maandag http://waterleliedesign.blogspot.nl
Ik vind die uitspraak 'Creative minds are rarely tidy' perfect bij me passen whahaha. 


Afgelopen zaterdag was mijn moeder hier zodat manlief de winterbanden/velgen op haar auto kon zetten en nog even de auto kon checken.
Omdat hij daar toch een heel aantal uren mee bezig was ging ik samen met mijn moeder naar een city kerk hier in de buurt, ik had een flyer gekregen dat er gratis kleding en speelgoed te krijgen zou zijn. Nou dat was wel een bezoekje waard. Ik heb in ieder geval een mooie en nieuwe winterjas (een lange legergroene H&M jas) gescoord en ook nog wat leuke vestjes. Mijn moeder nam ook nog wat leuke kleding mee. 


Zondagochtend gingen we naar een trödelmarkt, alleen wat bummer was dat er weinig tweedehandspullen te koop waren en dat ze officieel pas mochten verkopen vanaf 11uur. Iedereen die wel eens naar rommelmarkten gaat weet dat dit geen slimme tijd is dan komen al die luie zondagsmensen, voor de koopjes moet je vroeg zijn... Mmm dat wordt dan maar weer naar rommelmarkten in de buurt gaan en entree moeten betalen...


We gingen wel gezellig op bezoek bij onze vrienden en daar maakte ik deze foto van Pat haar pas opgeknapte stoel met cute kussen en dito kat ;). 
Ik heb al eens eerder foto's gemaakt van Jack en Jones...hier een collage. 


Al sla je me dood na jarennn weet ik nog steeds het verschil niet tussen Jack en Jones, de ene heeft lange haren en de andere korte... Manlief zal het antwoord à la minute weten...

Ik heb niks met katten, maar katten wel met mij ;). Och ja vroeger, heel vroeger heb ik ook een kat gehad, Smokey, die zal zo mijn hart hebben gebroken dat ik alleen nog maar enthousiast wordt van honden en dan heb ik het wel over Honden met een hoofdletter. 
Sorry voor de dames die van keffertjes houden, ik kan er helemaal niks mee. Geef mij maar een stevige hond, eentje waar je heerlijk mee kunt stoeien en knuffelen. 


Deze Minion creatie is van Pat's manlief, hij heeft de compressor op zijn bedrijf gepimpt. Ik maakte deze foto donderdagavond toen we daar waren tijdens de officiële opening van zijn zaak. Ik zal maar even de naam niet noemen, neem aan dat hij nu niet meteen wilt gelinkt worden aan mijn blog en ik andersom ook niet ;). Maar is wel te lezen op de Minion :p. 


Oh ja vorige week vrijdag heb ik weer wat vorderingen kunnen maken aan mijn jas. 
De zijkanten en de mouwen zijn klaar, ik heb ze breder gemaakt en de fluwelen band erop gestikt. 
Nu nog de onderkant van de jas met de hand naaien, Marleen onze werkbegeleidster heeft hem voor me afgespeld, met een mooi verloop van kort van voren naar langer van achteren. 
Dan nog een hele nieuwe binnenvoering maken en dan is hij klaar...maar dat zal nog even duren want dat moet tussen de bedrijven door ;). 
Dankbaar in ieder geval voor alle hulp van Marleen, zonder haar had ik dit niet kunnen doen. 

Met een toepasselijk plaatje sluit ik deze dankbare woensdag af. 


Warme creatieve groetjes van Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...