Pagina's

vrijdag 1 november 2013

Weggeefmaand van start, ik geef een engeltje

Hey lieverds ik ben weer eens vroeg wakker en las net her ( http://espiratie.blogspot.com/2013/10/334-rechtvaardigheid.html ) en der (http://byonny.blogspot.nl/2013/10/ontvangen-en-een-maand-geven.html ) over de november weggeefmaand en heb ter plekke (blogplek slaapkamer ;)) besloten om vandaag een van de engeltjes weg te geven die ik gisteren gepost had. 


Kijk naar mijn blogpost van gisteren en de eerste die zich meld krijgt er eentje van mij, zoek je er wel zelf eentje uit?!! Want dat betekent dat je die nodig hebt qua energie. 

Ze zijn gemaakt van edelstenen kralen, rozenkwarts, amethyst, lapis lazuli, granaat, pyriet, tijgeroog, oranje calciet...

Op deze blog kun je meerdere weggevers volgen http://geefmaand.blogspot.nl/


Ik zag net terwijl ik de link wilde kopiëren dat ze het boek weggaven, dus heb als de wiedeweerga een mailtje gestuurd. 
Zou leuk zijn als ik hem kreeg, dan geef ik hem natuurlijk ook weer door...


Als je nu net te laat bent voor dit engeltje, kun je altijd nog meedoen met mijn 'wat wil je hebben Give Away' http://365dagencreatief.blogspot.com/2013/10/allemaal-flopjes-en-allemaal-engeltjes.html
En daar noteren welk engeltje je zou willen, wie weet win je hem dan toch wel ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. Ik il graag je engeltje hebben... heb hem hard nodig.. lees mijn blog maar ..
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat super leuk! Ik heb al een hele mooie van je ontvangen. waar ik nog steeds super blij mee ben. wat een leuk initiatief ik ga eens verder neuzen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent er inderdaad weer vroeg bij. Ik heb ook al zo'n mooie engel en ik ben blij dat haakjuffie de eerste was. Zij heeft het nodig. Maak er een mooie dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je meedoet aan de geefmaand. Ik heb dat eerder dit jaar gedaan. Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhh engeltje helemaal op haar plaats bij Haakjuffie x x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo lief van je

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gebaar Susan en een mooie ontvanger!! xx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thanks lieverds voor jullie leuke reacties. Ja zo zie je maar weer, ik luister naar mijn engelen en die lieve haakjuffie leest op het juiste moment mijn blog...helemaal goed geregeld van boven...het engeltje is al onderweg van Zuid Limburg naar Den Bosch weer terug naar Zuid Limburg hihihi.

  Ennuh het boek was al bestemd voor iemand anders die eerder mailde, maar er is geregeld dat ik hem erna krijg. Dus kan hem daarna ook weer doorgeven, super toch?! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh wat leuk zeg voor haakjuffie en helemaal op zijn plek jou engeltje!Wat ben je toch ook een lieverd.....ik kreeg er gisteren ook 1 van Patricia van de creatieve uil met een hele mooie kaart als bedankje....omdat ik een 'engel'ben....nou niet altijd hoor,ha,ha,ha... ;-)

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen