dinsdag 28 juni 2016

Veel te lang geleden

Dag lieverds het is weer veel te lang geleden dat ik hier een blogpost plaatste op mijn creatief blog, oops een maand geleden zie ik, bloos. 
Iedere dinsdag dacht ik er wel aan, maar dan wss het soms te laat en had ik geen puf meer. Niet dat het nu veel anders is maar ik wil toch doorzetten en ik hoop de komende tijd iets meer creatief te kunnen zijn. 
Er zijn in mijn leven veel veranderingen gaande die me op dit moment veel energie kosten en waarvan ik ook uit mijn huisje ben. 


Op mijn werk gaan allebei onze werkcoaches weg, en niet zodat je een maand hebt om eraan te wennen, nee deze week maken ze hun laatste. Van de ene weet ik het pas sinds afgelopen donderdag en de andere een week ervoor, de eerste was al een schok, maar de tweede sloeg ook als een bom in. 
En alsof dat nog niet genoeg is is ook verteld dat we tot begin januari hebben om te groeien, qua medewerkers op onze afdeling. Nou heftig allemaal hoor...


Verstandelijk kan ik het wel allemaal plaatsen en weet ik dat veranderingen eigenlijk altijd ten goede komen, maar vanmiddag zaten de tranen toch erg hoog. En zekers weten dat ik het donderdag als we het afscheid hebben niet droog hou. 
Maar okay it only can get better...krijg ook allerlei engelengetallen, nummercombinaties, die aangeven dat het goed komt. Dus we houden de moed er maar in en hopen op een kundige nieuwe werkcoach die ons veel kan leren. 


Verder is de buurvrouw verhuisd, mijn vader terug naar huis uit het revalidatieoord...allemaal extra werk, extra tijd en geen tijd en energie om thuis de boel op orde te krijgen. Maar ook dat komt goed en ik zet maar oogkleppen op want ons huis is extra vol met spullen die bij de buurvrouw weg zouden worden gegooid. 
Zo dames ik ga ervandoor, vandaag wel weer eens creatief geweest op het werk, meegewerkt aan het afscheidskado voor onze twee werkcoaches. Nu is het aan mijn collega's om er morgen wat moois van te maken als eindprodukt. Volgende week zal ik dat delen en donderdag hebben we ook een workshop, ben benieuwd. 

Warme creatieve groetjes van Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...