dinsdag 19 april 2016

Me time op dankbare dinsdag


Hey lieverds opeens realiseer ik me dat ik nog geen blogpost heb gemaakt voor dit blog, maar ik lig inmiddels al in bed en wil lekker gaan afschakelen bij een leuke film. Dus kies voor mezelf, voor Me-time...nou ja manlief komt er ook zo aan hoor ;). 


Ik las pas ergens iets over dankbaar zijn voor jezelf, dankbaar zijn voor wie je bent, hoever je al gekomen bent.
Dus bij deze ben ik dankbaar voor wie ik ben. 


De volgende keer weer een langere blogpost lieverds! Je kunt natuurlijk altijd gezellig op mijn Tante Betsy blog gaan meelezen. Dikke knuffels!

Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 12 april 2016

Dankbaar voor vanalles Dinsdag

Hey lieverds zo eens even tijd maken voor een dankbare dinsdag blogpost, want er is natuurlijk zoveel om dankbaar voor te zijn. 
Vandaag creatief mogen zijn op mijn werk, wat is dat toch een zegen dat zo'n leuke baan op mijn pad is gekomen waar je creatief kunt zijn in de baas zijn tijd :). 
Vandaag de pashokjes gordijnen afgemaakt, ik mocht nog aan de slag met overhemden om een leuke binnenkant te maken. Mijn werkcoaches vonden het anders geen mooi visitekaartje. 


Ook dankbaar dat ik zo'n geweldige dochter heb, waar ik vandaag eventjes op bezoek ben geweest...met Koningsdag zie ik haar weer...dus even een dikke knuffel gaan geven. We zijn ook zaterdag samen even een paar uurtjes op bezoek geweest bij mijn moeder in het ziekenhuis, dankbaar dat de operatie voorspoedig is verlopen. Niks ernstigs hoor, maar het herstel zal nog een paar weken duren dus ga ik morgen weer op bezoek (niet in het ziekenhuis ;)). 



Dankbaar ook voor het mooie nieuwe jurkje van Tante Betsy, ze stuurde me dress Birdie Black en hij is zo gaaf! Echt een superleuke jurk, hij is er ook nog met een lichtblauwe ondergrond en een grijze ondergrond, maar die zwarte trok mij het meeste. 


En vorige week waren manlief en ik negen jaar getrouwd, dankbaar dat we het zo fijn samen hebben. Ik deelde vorige week op onze huwelijksdag een paar collages van ons samen. Ik krijg nog altijd een big smile als ik een berichtje krijg van manlief dat hij onderweg naar huis is, dat betekent dat ik mag gaan koken hihi. Nu hoeft hij niet ver te reizen hoor, hij werkt kortbij, maar toch word ik altijd blij van zijn berichtjes en natuurlijk ook van heel veel andere dingen. 


Zo ik ga er vandoor, alhoewel ik ga eerst nog foto's bij elkaar zoeken. Tante Betsy Birdie Black foto check, foto's met manlief check, foto's van het werk check...nog even kijken naar wat foto's samen met dochterlief en met mijn moeder...en ik heb toch nog een foto van gisteren in mijn Tante Betsy jurk creatief geweest met hars en edelstenen ;).  


Warme creatieve groetjes van Susan 

dinsdag 5 april 2016

Creatief met spijkerbroeken

Dag lieverds het is weer dinsdag, tijd om een blogpost te maken. Eigenlijk heb ik geen puf meer, maar zoveel heb ik nu toch weer niet te vertellen dus maak en deel ik met liefde een blogpost. 
Ik wil toch ook op dit creatieve blog actief blijven, al is het maar een keer per week. 
Het dagelijks bloggen op mijn Tante Betsy blog neemt natuurlijk toch heel wat tijd in beslag, je hoort me niet klagen hoor, ik vind het heel leuk om te doen en ik maak jullie niet meer zo knettergek met mijn blogposts over mijn Tante Betsy jurkjesverslaving ;). 
Oops ik ben alweer af aan het dwalen met mijn gekwebbel hihihi. Ik heb vandaag by the way mijn allereerste Tante Betsy jurk aan :D. 


Ik was vandaag op mijn werk weer in de weer met spijkerbroeken en verwerkte die tot een grote lap stof van zo'n meter bij twee meter, dit worden pashokjes gordijnen van een nieuw te openen winkel. 
Als je nu raad voor welke winkel het is, niet zo heel moeilijk hoor, win je niks :p whahaha, maar verzoek ik je de naam van die winkel niet in je reactie te vermelden want dan is het verrassingseffect weg ;). 


Ik vroeg namelijk aan onze stagaire of ze even een foto van me wilde maken en daarbij show ik ook meteen ons kado voor de opening van de winkel, dus pssstt. Niet komend weekend, maar het weekend erop is de opening. 
Het is een memo cq opbergbord dat ik maakte van allemaal stukken jeans.
Ik geniet altijd van het lekker creatief bezig zijn, recykleren, iets nieuws maken van afgedankte jeans/kleding. 


Zo lieverds nu ga ik lekker afschakelen, oh ja ik ga hier ook nog even een foto delen van mijn Tante Betsy meets Halsoverkop outfit. 
Weet je nog dat ik eens bij Pantalone in Eindhoven mijn pistolenjurk van Halsoverkop kocht? Inmiddels is dit jurk drie van dit merk en er zijn er nog twee onderweg (via MP). 
Ik draag eigenlijk altijd alleen maar Tante Betsy jurkjes, maar Halsoverkop vind ik zelf ook wel een heel leuk merk en zo af en toe draag ik die ook. 


Warme creatieve groetjes van Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...