dinsdag 31 maart 2015

Dankbare Tante Betsy Dinsdag Winactie

Ja hoor hier is hij eindelijk dan dé Dankbare Tante Betsy Dinsdag Winactie!
Hét moment om een kans te maken op ook zo'n mooie jurk van Tante Betsy. 


Sinds eind vorige week zijn de eerste nieuwe voorjaarscollectie jurkjes van Tante Betsy in haar webshop gekomen en ze vliegen er uit. 
Mijn maat was in ieder geval in no time weg van het jurkje wat ik het leukste vond (Dress Holiday) en ook van een aantal andere jurkjes. Maar dat wil niet zeggen dat ze er helemaal niet meer zijn, want er zijn ook stenen winkels die haar jurkjes verkopen. 


Ja wie wil dat nou niet in zo'n mooie voorjaarsjurk met een vrolijke print rond lopen?!
Iets anders als anders, een jurk die een statement is, een jurk die een feestje is om te dragen. 
Happiness in a dress, is dan ook dé zin die bij de jurkjes van Tante Betsy hoort. 
Tegenwoordig heb ik de banner rechts op mijn pagina staan ;) dus je kunt op ieder moment even doorklikken. 


Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik helemaal verliefd op haar jurkjes en eigenlijk zwaar verslaafd. 
Ik draag niks anders meer, ik maak jullie helemaal gek met mijn liefde voor haar jurkjes, steek jullie aan...maak jullie medeverslaafd...
En daarom mag ik dan ook een winactie doen, zodat ook jullie een kans krijgen om zo'n geweldige leuke jurk in jullie garderobe te hebben. 


Ga eens een kijkje nemen in Tante Betsy haar webshop en vertel me in je reactie welke jurk je zou bekoren. http://www.tantebetsy.com/nl/jurkjes.html
Deze actie is ook voor buitenlandse volgers, je krijgt namelijk een kadobon.

Als je NU echt eentje wilt hebben dan moet je natuurlijk niet tot het einde van deze winactie wachten...want op=op bij Tante Betsy jurkjes. Ennuh de prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland!
Oh ja er zijn ook nog in de outlet van de webshop enkele jurkjes te koop die wat minder opvallend zijn van de wintercollectie. http://www.tantebetsy.com/nl/outlet.html


Binnenkort komen nog meer leuke jurkjes binnen, ik heb al een kijkje mogen nemen en geloof me er komen nog hele leuke aan. 
Ik heb een serie gezien waarvan ik wel 4 van de 5 jurkjes zou willen hebben, zo happy word ik van dat geweldige modelletje en de superleuke prints. 
En er komt nog een hele leuke serie zoals dit doorknoop model...ook weer met leuke printjes!


Dus zie je er nu nog niet meteen eentje die je leuk vind, mag je wel al gewoon mee doen en een reactie achterlaten, en ondertussen de website en mijn blog in de gaten houden en op een later moment laten weten welke je leuk vind (gewoon antwoorden op je eigen reactie). 

Zo lieverds ik ga jullie weer laten, ik moet nog even geduld hebben, maar hoop binnen een paar weken een van die leuke nieuwe modelletjes aan jullie te showen (vandaag scoorde ik nog een ouder model ;)). 
De winactie loopt tot en met 21 april en is alleen voor volgers of je moet even een volger worden ;)...

*Mensen die regelmatig reageren en gaan reageren hebben een streepje voor en krijgen een extra kans. 
Want dat is het leuke aan bloggen, al die leuke reacties. Dankjewel lieverds!


Oh en vergeet niet Tante Betsy te liken op Facebook, daar zie je de nieuwste updates en ook daar komt nog een winactie las ik. https://www.facebook.com/tantebetsyfashion

En Tante Betsy en ik vinden het heel leuk als je op je blog reclame maakt voor deze actie (gebruik de afbeelding boven aan de pagina met de link van deze blogpost) en wie weet deelt ze deze actie ook nog op haar facebook site, deel hem dan ook vanaf daar (tag mijn persoonlijke account er aub niet in!). 
*Als je de actie deelt op je eigen blog, in een blogpost of op facebook, vermeld dat hier dan ook, dan krijg je nog een extra kans!


Warme creatieve groetjes van Susan


Ps Volg je me nog niet, lees dan even in het tabblad Volgen? Hoe je volger kunt worden, want dat is wel een pré bij deze actie. http://365dagencreatief.blogspot.nl/p/volgen.html



maandag 30 maart 2015

Geluk plukken tijdens de geluksroute

Zaterdag heb ik als geluksplukker door Heerlen gewandeld en wow zulke lieve, leuke, enthousiaste mensen ontmoet en gezien. 
Heerlijk was het om te baden in zoveel positieve energie. 


Ik had al eens eerder reclame gezien over de geluksroute in Heerlen http://geluksroute.nu/editie/heerlen/geluksteam/
Maar had nog steeds niet voor mezelf beslist of ik er heen zou gaan, er was namelijk ook nog een treinkaartjes actie om voor €2 naar Maastricht te gaan, een kans om goedkoop familie of vrienden te bezoeken. 
Maar wat bleek na nader onderzoek de werkzaamheden aan de A2 waren uitgesteld, dus ook de actie die daar mee samenhangt...


Yess op de binnenstad van Heerlen in! Voor de verandering de bus genomen (geen zin om verregend aan te komen) en voor de deur van de eerste geluksroute plek uitgestapt, de Luciushof!
Een mooi kaartje getrokken met Namasté, een geluksklavertje met mijn wens in de boom gehangen, een mooie geluksvogel kaart mogen uitzoeken...


Verderop was er reiki, ik ken iemand die daar zou zijn, een vrouw die ik tijdens de Elf Fantasy Fairs heb ontmoet, dus wilde even gedag zeggen. Maar op dat moment vonden er behandelingen plaats. 
Wel werd ik enthousiast ontvangen door een dirigent die me uitnodigde om samen drie slagen van geluk uit te voeren...


Ik heb meegedaan, niet echt mijn ding ;), we werden ook nog eens gefilmd...maar wel genoten van de enthousiaste dames die er helemaal in op gingen...
De reiki dame nog even gaan knuffelen...beneden een kopje kruidenthee gedronken en kreeg een zakje bloemen en kruidenzaadjes mee, het programmaboekje van de geluksroute met sticker en leuke kaart én lint (armband) en toen hupsakee verder naar de mini bieb bij Creative Corridor, ik had weer twee boeken bij me om te ruilen...


Maar ik had ook nog wat geluksbrengers mee genomen, het leek me leuk om wat lieve spullen achter te laten met de tekst van 'voor jou van mij' Facebookgroep. 
Ik kom er niet zo vaak en voor de groep bestond liet ik ook wel eens kleine kadootjes achter. https://m.facebook.com/groups/500426156764598


Ik zocht twee mooie boeken uit en liet er een leuke boeddha sleutelhanger achter. Toen ik wegliep kwam er een dame aan lopen die ook meegedaan had aan de drie geluks slagen en ik gaf haar een zelfgemaakt bergkristallen engeltje. 


Ik had in de Luciushof gehoord dat er mooie dingen te doen waren in het Savelberg klooster dus hupsakee ik liep om de hoek daar naar toe. 
Ik ontmoette daar Marieke Lachen die ik 'ken' van geefmaand november, ze deed later op de middag een schatermoment...ik had verwacht dan allang ergens anders te zijn...


Maar er kwam een andere mooie ontmoeting met Linde ten Broek die mensen trouwde voor een dag in de kapel, ik heb wat met kerken en kapellen...dus die had ik zowiezo even willen bezoeken. 


Oh wow wat een bijzonder mens, ik zei al 'jij gaat me dus trouwen met mezelf, dan doe ik mijn jas uit want ik ben mooi aangekleed voor dit moment ;)'.
Jaja ik had mijn nieuwe Blutsschwester jurk aan met mijn nieuwe Tante Betsy hoodie en mijn nieuwe Cowboysbag tas! Allemaal tweedehands hoor, maar helemaal happy mee!


Maar okay ik dwaal af, ik ging heerlijk op het bankje bij de zusters zitten en die lieve Linde vertelde me allemaal bijzondere dingen over mezelf. Natuurlijk ken ik mezelf wel goed, maar het was zo mooi om mee te maken, iemand die je met andere ogen bekijkt, die in je ziel kijkt, ja af en toe rolde een traan naar beneden...
Wat was wat ik het liefste wilde, waar ik gelukkig van zou worden? Nou ja ik heb alles al, ik heb al alles wat ik nodig heb...maar ik zou zo graag mijn man met zijn kinderen herenigd zien...dat hij eindelijk alles heeft wat hij nodig heeft en niet met zo'n gebroken hart rondloopt en zijn ziel onder zijn arm...dat hij weer compleet wordt...dat zou mij gelukkig maken...


Ik mocht hartjes nemen uit een doosje, ik nam er een 'pret' die staat voor mij, ik nam er nog een 'raak' een gebroken hartje die staat voor manlief, ik moest er nog eentje nemen 'sms me' voor zijn dochter, nog eens 'sms me' voor onze kleinzoon die we ooit een keer hebben mogen ontmoeten en die deze week alweer twee jaar wordt...en ik was nog niet klaar...er waren er nog meer nodig...ik trok nog een 'nee', een 'sms me' en een 'bemin'...voor zijn zoons en dochterlief, ik geloof ook dat het in die volgorde was...
Ik duim, ik bid, ik vraag hulp aan de engeltjes en ik laat los en hoop dat ons gezin dit jaar eindelijk eens compleet gaat worden. 


En toen was het na een dikke knuffel en mijn geschenk aan haar...ze vroeg me wat ik haar zou willen geven...een groot hart en engeltjes op haar schouder (heeft ze natuurlijk allemaal al ;))...maar ik had dus nog een engeltje en een hart aan een sleutelhanger gemaakt en in een zakje met hartjes gedaan...het perfecte kadootje...ik kreeg weer een dikke knuffel :D....tijd om lekker te gaan lachen. 


En jawel hoor ik hoorde zeggen 'we hebben nog een zesde deelnemer nodig' en waarempel die kwam net aangelopen ;). Ik heb drie kwartier heerlijk gelachen samen met de geweldige Marieke en de andere deelnemers. Wat een gelukjes deze dag, wat een rijk mens ben ik toch!
Oh ja bij Marieke liet ik 'oops' eenzelfde zakje met engeltje in haar tas vallen na afloop ;). 


En natuurlijk daarna ook nog even hallo gaan zeggen bij dochterlief die zolang in een schoenenzaak werkt en natuurlijk ook een dikke knuffel gegeven en gekregen, heerlijk! En oh ja ze mocht van mij zo'n hartje uitzoeken om op te eten ;).


En niet zo heel veel later als dat ik thuis was, kwam manlief ook thuis en gingen we samen nog heerlijk eten in onze favoriete Imbis stube en kregen we nog twee gezellige dames aan tafel (je moet weten er zijn maar drie tafeltjes en de meeste tijd is het daar bom en bomvol). Het was een mooie dag!



Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 27 maart 2015

Allemaal autootjes

Ik word zo happy van het design van Anet, zulke vrolijke getekende kaarten.
Dus toen ik een review mocht doen voor Kaartwereld.nl http://www.kaartwereld.nl/
koos ik uit de vrolijke kaartjes van Anet.


Een grote vierkante kaart voor onszelf met allemaal autootjes, waaronder natuurlijk ook een Mini Cooper.
Zo leuk om meerdere van haar kaarten te zien samenkomen op een kaart!



Maar ik mocht natuurlijk ook een cadeau uit zoeken, ik besloot een Webprint cadeaubon uit te zoeken http://www.kaartwereld.nl/wenskaarten/cadeau/webprint-cadeaubon-7-50.html
Altijd leuk om een eigen afbeelding op een canvas of zo te laten afdrukken. 


Maar er was ook een give away winnares en Neeltje zocht een feestelijk boek van Jip en Janneke uit om voor te lezen aan de kids en ook daar zocht ik een feestelijke kaart van Anet bij uit. 


Ze zal als alles goed is gegaan, de envelop gisteren in de brievenbus gevonden hebben. 


Nou lieverds ik ga er weer vandoor, maar niet voordat ik die lieve Conny bedank voor haar leuke kaartje, een bedankje voor een kaartje dat ik haar onlangs stuurde. So cute die paashaas, mijn lievelingskleur is roze, dat had ze vast onthouden en de kaart was ook nog gezellig volgeschreven :). Dikke knuffel!




Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 23 maart 2015

Gescoord in Aken en Give Away uitslag

Hey lieverds ik kom even showen wat ik heb gescoord in Aken, jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik gek ben op Tante Betsy jurkjes, maar gisteren toen ik deze geweldig leuke jurk van Blutsschwester zag hangen was ik meteen verliefd. En yess gelukkig past ie en staat hij leuk!
Ik kreeg er zelfs de papieren tas bij van Blutsgeschwister, net alsof hij rechtsteeks uit de winkel kwam ;). 


Gisteren was in Aachen Altstadt een Antik und Trödelmarkt, wel jammer dat je pas je slag mag slaan na 11uur, maar er staan toch wel vaker standhouders met leuke spullen tov ander Trödelmarkten waar we heen gaan, dus ik ga er graag heen. 


Het pip studio tasje scoorde ik wel op een andere Trödelmarkt ;), waar we eerst heen gingen. 
Eigenlijk was ik op zoek naar een grotere tas, maar ik kon deze niet laten liggen :). 
Uhm ik heb niet een van de tassen hieronder gescoord, die waren best wel prijzig, maar er zaten wel bijzondere exemplaren bij, vooral die met borduurwerken op. 


En die leuke strijkapplicatie kocht ik van de week online, alsook dat rode stretch kanten lint, eigenlijk om een Tante Betsy jurk of een look a like die ik ooit nog wil maken op te pimpen, maar wie weet komt die strijkapplicatie wel op deze leuke jurk. 
De roosjes strijkapplicaties kocht ik wel in Aken. 


Maar vandaag zou ik ook bekend maken wie de winnaars zijn van de give away van Kaartwereld ( http://www.kaartwereld.nl/ ) en Posters.nl ( https://www.posters.nl/ ).
Deze give away is gesponserd, ik mag een review doen over beide websites en het leek me leuk om jullie ook met iets te verrassen. 


Vanmorgen schreef ik alle namen onder de desbetreffende give away, Essebes en Maddy allebei bij Kaartwereld, omdat een eigen afbeelding alleen mogelijk is bij de Webprint site zelf. 
Dus dan zou een waardebon bij Kaartwereld een optie zijn...


Als eerste deed ik de Posters.nl namen opgevouwen in het Pip Studio tasje en Sandra kwam er uit als winnares! Van harte lieve Sandra, stuur je me even een mailtje op 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com

En daarna de namen van Kaartwereld, daar kwam Neeltje (Firewoman) uit als winnares. Lieve Neeltje als het goed is heb ik jouw adres, ik zal je even nog voor de zekerheid mailen of dat klopt. Ik hoop dat het boekje wat je uitzocht jullie weer wat vreugde brengt in deze moeilijke tijd. 


Én ik ga nog iemand verrassen :), maar die kom ik dan zelf brengen...ja Lien jouw naam trok ik ook nog...ik had nog eens alle namen die nog niet getrokken waren bij elkaar in het tasje gegooid en daar kwam jouw naam uit als winnares! Kun je Serah happy maken ;) en gaan we dan toch maar eens een datum prikken wanneer ik op bezoek zal komen...
De afbeelding hieronder heeft niks met je keuze te maken, maar vond hem wel toepasselijk. 


Zo lieverds ik ga er weer vandoor, als het goed is komen morgen weer leuke Tante Betsy aankopen aan...jaja ik kon me weer eens niet inhouden...zelfs die lieve Tante Betsy vind dat ik niet helemaal normaal ben met mijn 15 Tante Betsy jurkjes en lachte me zelfs een beetje uit in haar mailtje aan mij whahahaha. Dikke knuffels voor al jullie leuke reacties!


Warme creatieve groetjes van Susan




zaterdag 21 maart 2015

Allemaal kleurtjes om me heen

Hey hallo lieverds daar ben ik weer, de dagen vliegen hier weer om en ik ben al langer van plan een blogpost te maken, maar ben druk geweest met andere dingen. 
Donderdagmiddag kwam een vriendin op bezoek, heerlijke spontane actie van haar, gezellig gekwept en ook een 'fotoshoot' gedaan in mijn nieuwe Tante Betsy jurkjes. Even geen bijpassende ketting aangedaan hihi, gewoon even snel op de foto gegaan in mijn nieuwste rode polkadot jurk, vind hem zo mooiii!


Ja hoor ik ben weer los gegaan ;)...ennuh geen geldboom in de tuin hoor...wel opruiming gedaan in mijn kasten en druk bezig om te marktplaatsen en zo weer ruimte te creëeren en budget te hebben om Tante Betsy jurkjes te kopen. Want ik draag niks anders meer :D. 


Ennuh ik las gisteren op Facebook dat de voorjaarscollectie binnen is en binnenkort in de webshop staat en natuurlijk ook nog in een paar reallife winkels komt te hangen ;). Yeahhh!
Ga Tante Betsy even liken https://www.facebook.com/tantebetsyfashion binnenkort komt ook daar een win actie las ik. En natuurlijk ook hier en daar hoef je dan weer geen Facebook voor te hebben ;). 


Verder niet echt creatief bezig geweest, alhoewel ik wel nog engeltjes post heb verstuurd en daar nog een postzegel engeltje voor maakte en ik natuurlijk ook heerlijk kan en mag naaien op mijn werk. 
Er ligt een nieuwe opdracht en daar wordt ik toch wel heel blij van, wij gaan weer heerlijk met jeans aan de slag en volgens mij mag daar ook wel een creatief tintje aan gegeven worden. 
Afgelopen tijd was er niet veel ruimte voor creativiteit en waren we met z'n allen aan de slag voor een opdracht van Mode met een Missie. Ook leuk hoor, maar ik merk dat ik van binnen begin te jubelen als ik lekker mag recykleren en creatief mag zijn. 


En over die blogtitel allemaal kleurtjes om me heen, mmm dat valt nogal tegen hoor, ik was woensdag onverwachts nog even lekker gaan shoppen met dochterlief die op zoek was naar een lange zomerse jurk voor een themafeest en ik was toch echt de enige die in knalkleurtjes door de stad liep...overal om me heen pastelkleurtjes...


Daar is natuurlijk niks mis mee, mij staan pastelkleuren gewoonweg niet, ik mag knallen, ik mag er zijn en dat laat ik zien ook whahaha.
En daar zijn die unieke jurkjes van Tante Betsy bij uitstek geschikt voor.
Deze hierboven droeg ik met mijn knalroze trenchcoat van Oilily. En voor de goed oplettende kijker, ik heb 'nieuwe' cowboylaarzen, ben er zo happy mee! Ja ook die verslaving wordt hier goed in stand gehouden ;). 


Tijdens de 'fotoshoot' met mijn vriendin laat ik ook zien dat jurken waar je je buikje in verbergt, je eigenlijk dikker laten uit zien. Zie hierboven en het verschil met de andere jurken die mijn rubensfiguur, mijn buikje ahummm wel laten zien ;). 
De rode polkadot met roze ruitjes mouwtjes scoorde ik als een van mijn eerste jurken en puur om te kijken of die XL mijn lijf beter zou laten uitzien en ook omdat ik die natuurlijk als dat niet het geval zou zijn smaller kan maken...want ik vind die natuurlijk wel ook heel leuk! Rood en roze zijn mijn favoriete kleuren!
Ja die hieronder is ook 'nieuw' :D. 


Zo lieverds ik ga er weer vandoor, ik maak jullie toch ook gek met mijn verslaving hihihi. Maar dankzij die verslaving mag ik binnenkort een winactie doen! Yeahh...nog even geduld lieverds!
En dit weekend is jullie laatste kans om mee te doen aan de posters.nl en kaartwereld give away, maandag maak ik de winnaars bekend! http://365dagencreatief.blogspot.nl/2015/03/party-time-give-away-time.html

Heb een fijn weekend!

Warme creatieve groetjes van Susan

Ps lees nog even de allereerste opmerking/reactie...die is van mij en een aanvulling ;). Knuff!

vrijdag 13 maart 2015

Kringloopgelukjes en nog meer gelukjes

Dag lieverds daar ben ik weer, beetje bij beetje ben ik jullie blogs weer bij aan het lezen. 
Deze week lekker rustig aan gedaan op creatief gebied, na die twee lappendekens genaaid te hebben waar ik alle tandjes moest bij zetten om ze op tijd af te krijgen. 


Woensdag bracht ik een bezoekje aan Maastricht (mijn moeder heeft last van een trombose been) en mijn vader wilde me wel komen ophalen van het station en samen gingen we eerst naar Kringloop Zuid. 
Ze zaten inmiddels in hun nieuwe pand (op dezelfde locatie, maar dan het pand ervoor) en het voelde voor mij weer als vanouds aan (als het oude pand in de wijk Limmel), de energie voelde goed. 
Wat een leuke inrichting, een mega schemerlamp en een superleuke balie met allemaal oude radio's en de prijsjes zijn leuker als hier in de buurt. 



Eerst keek ik tussen de kleren, ik scoorde een leuke trui (geen foto van) waarbij ik me later wel bedacht wanneer ik die dan zou gaan aandoen als ik tegenwoordig alleen nog Tante Betsy jurkjes draag ;) hihihi. Maar voor 2 euro kon ik hem niet laten liggen!
Ik scoorde wel nog 2 lappen roze wit gestreepte stof (ook geen foto van ;))...het zijn gordijnen van bij de Ikea...eentje nam ik vandaag mee naar het werk om te verknippen voor lappendekens. 
En ik vond op het allerlaatst twee leuke retro kaarsenhouders, nou ja ik vind die kitschige bloemen gewoon super!


De andere bloem in het kanten mandje (van een doily) scoorde ik gisteren voor 25 cent bij de prijsmepper waar alle interieurspulletjes 75% afgeprijsd waren... 
Eigenlijk is hij voor op een fiets als versiering...tenminste zo zag ik hem eens eerder. En zo'n zelfde hangt in mijn dromenvanger in de gang (zie een paar blogposts terug). Ik vind hem wel leuk staan in het kanten mandje. 


Maar op manlief zijn verjaardag (vorige week vrijdag) tracteerde ik mezelf ook al op een bezoekje aan de kringloop hier in de buurt, nou ja van mijn werk...en scoorde ik leuke retro tafellakens. 
En een zak met autootjes waar ik eigenlijk nog mee creatief had willen zijn voor manlief zijn verjaardag, maar dat heb ik toen toch maar niet gedaan...maar als ik eens een bijpassende Mini vind, ga ik met het lijmpistool aan de slag. Het Mini torentje stapelde manlief zelf ;). 
Och wie weet laat ik hem ook wel zo, vind het wel wat hebben. 


Ook eindelijk een foto met mijn nieuwe Tante Betsy jurk die ik vorige week al scoorde, maar vandaag op het werk even repareerde, er was een naadje los. De stand staat nu op 15, als ik goed geteld heb :p. 
Marleen onze werkcoach spelde mijn Tante Betsy doorknoopjurk af, die ik hier eens showde ; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2015/02/in-mijn-nopjes.html
Ik kocht hem in maat XL omdat ik niet wist hoe die zou vallen.
Kleiner of smaller maken gaat vaak makkelijker als groter maken ;). Normaal heb ik maat L in het model zoals hier beneden.
Dit weekend ga ik de doorknoop jurk eens naaien zodat ik die ook weer kan aandoen. Deze week nog geen nieuwe Tante Betsy gescoord, wel een paar cowboylaarzen om die verslaving op peil te houden ;). 
Nog een paar weekjes geduld en dan komt de nieuwe voorjaarscollectie en dan ook dé Tante Betsy winactie!!


En voor nu kun je mee doen met de Give Away die ik doe in samenwerking met Posters.nl en Kaartwereld.nl...loopt t/m 22 maart! 


Zo lieverds ik ga er weer vandoor, heb een fijn weekend! 

Warme creatieve groetjes van Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...