dinsdag 30 september 2014

Op Dankbare Dinsdag dankbaar voor mijn handige man

Wat is het toch fijn om een handige man te hebben. 
Je moet wel zorgen dat je af en toe even zijn hulp inpland voordat hij vrienden of familie gaat helpen. Nou ja eigenlijk zo'n beetje als laatste aan de beurt hoor, maar ik heb nu dan eindelijk mijn kast met allemaal legplanken. 


Nu is dat iets waar je niet echt een handige man bij nodig hebt, zoiets kun je ook zelf. Maar de kast hing een beetje uit zijn voegen. 


En daarom hadden we het eerst anders willen aanpakken, maar vanavond toch voor plankdragers gekozen, alleen moesten de gaten groter geboord worden. En heeft hij wat extra schroeven aan de zijkanten erin gedraaid om de boel te verstevigen. 

Rechts op de eerste foto staat stof die er nog in moet en geloof me ik heb nog veel meer stof die erin moet...ik hoop dat het past ;). 


Zo ziet de kamer er nu nog uit. Waar de eerste stoel staat is het pc gedeelte, ik zit er nog zelden aan. Maar dat gedeelte is netjes opgeruimd...nou ja er hangen nu kleren over de stoel...
Maar 'onze' computerkamer wordt dus mijn naaikamer. Dochterlief had dat gedeelte in gebruik van de kast wat nu ook leggedeelte is geworden en haar pc stond waar de mijne nu staat. 

Ook nog steeds heel dankbaar dat Janina ooit eens haar aardappelprei-soep recept deelde. http://elkedagzaterdag.blogspot.com/2012/10/soep-herfst-oude-kopjes-en-soldaatjes.html
Vandaag heb ik brocolli soep gemaakt, ik had ook nog wat bloemkool over, deed er uien in en een paar aardappelen voor de stevigheid. 
De kruidenkaas was nog van voor onze vakantie en deed ik destijds maar in de diepvries voor zo'n moment als deze in plaats van weg te gooien of te laten beschimmelen. 


Ook dankbaar voor de mooie foto's die ik van mij/van ons tegenkwam op facebook, gemaakt door fotografen op Elfia Arcen. 
Bart Vijvermans bovenin, Christoph Lorger daaronder en die van ons tweetjes door Patric Bebie. 


En deze door Virtual-Sensation Photography. 


Gisteren dankbaar genoten van het mooie weer en lekker in het bos gewandeld. 

Zo lieverds dankjewel voor jullie leuke en lieve berichtjes op mijn vorige blogposts. De ansichtkaarten give away loopt nog even door... http://365dagencreatief.blogspot.nl/2014/09/leuke-post-en-little-give-away.html
De kortingsbon voor de Flow is vergeven en onderweg naar Tinie. Leuk Tinie die superenthousiaste reactie!


Last but not least dankbaar dat mijn leuke post al is aangekomen. 
Jenneke ontving haar kaart (die staat niet op de foto), Essebes ook al...

En Kiona dochter van vrienden van ons had ook goed geraden dat ik vleugels ging maken dus ik stuurde haar ook iets Steampunkigs. 
Pat vertelde dat ze die gevleugelde sleutel zo mooi vond, toen ik mijn vleugels vlak voor Elfia showde, dus kocht ik er eentje speciaal voor haar op Elfia Arcen. En Kiona houdt wel van schedels dus deze kaart leek me echt wat voor haar ;). 



Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 29 september 2014

Leuke post en a little give away

Dag lieverds vandaag heb ik me eindelijk de tijd genomen...of beter gezegd ben ik me de tijd aan het nemen...want ik ben nog niet klaar...met leuke post. 


Er zijn een paar lieverds die ik een kaart wil sturen, nou ja eigenlijk heb ik nog meer lieverds in gedachten maar nog geen geschikte kaart voor gevonden. 


En daarmee kom ik meteen op mijn little give away...ik heb drie pakketjes kaarten die ik wil gaan sturen aan...aan jou als je er een leuke bij ziet...

Ik doe zelf eigenlijk niet meer aan Postcrossing gewoon omdat de portokosten de spuigaten uit loopt, omdat ik daarvoor liever mijn geld en mijn postzegels besteed aan leuke post voor lieve blogsters. 
Niet dat ik nu weer zoveel leuke post verstuur ;). 


Ik heb drie setjes. Hierboven zie je het dierensetje, er zitten twee boomerang kaarten in (lammetjes en de kikker of is het een pad ;)). 


Een Nederlands setje...ook hierbij twee boomerang kaarten...zwarte piet kaarten...ja ik kon het niet laten :p. 


En een kunstzinnig setje met een boomerang kaart ertussen. 

Welke zou je willen en wat ga je ermee doen? Want het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je ze voor Postcrossing gaat gebruiken...is geen voorwaarde hoor...voor leuke post naar blogsters vind ik ook prima óf... Ik hoor het graag!


En ik heb nog iets waar ik een van jullie blij mee wil maken. Normaal stuurde ik de kortingsbon altijd naar Esther. Ik kreeg namelijk zelf een jaar lang alle Flow specials als kado van manlief en dochterlief :D. 

Maar deze keer wil ik hem weer eens in de groep gooien! 
Kun je wat met de flow kortingsbon, €3 korting op de Flow Mindfulness. 
Hij is geldig tussen 18 september en 9 november in te leveren bij een Bruna (zolang de voorraad strekt). 

De eerste die reageert (voor deze kortingsbon...staat even los van de little give away kaartensets) die stuur ik hem als het effe kan vandaag nog op. 


Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 27 september 2014

Het is alweer negen jaar geleden - Dress Red Day vandaag

Ik werd vanmorgen door een berichtje op facebook van Jenneke van Maurik weer teruggeworpen in de tijd. 
Het is vandaag alweer negen jaar geleden dat ik een beroerte/young stroke heb gehad. 


Jenneke is jammergenoeg niet meer op blogspot wat ik heel jammer vind, maar ook dat is kiezen voor jezelf. 
Ik hoop dat die lieve Jenneke weer snel opknapt, maar terwijl ik dit typ weet ik dat het denkelijk niet zo zal zijn. Last van afasie hebben zal iets zijn waar je niet zo snel vanaf komt. Het zit er dik in dat ze een tia heeft gehad of iets in die aard. Lieve Jenneke als je toch nog mee leest nogmaals een hele dikke knuffel ennuh luister naar dat lichaam van je!!


Ik weet zelf verdomd goed hoe het voelt dat je lichaam je in de steek laat en wil dat nooit meer mee maken daarom probeer ik goed, heel goed, naar mijn lichaam te luisteren. 
Ik vertelde er in deze blogpost over, alweer twee jaar geleden. 
Ik las daarin ook dat het alweer twee jaar geleden is dat Linda een beroerte kreeg. Lieverd een dikke knuffel voor jou!


Zoals van de week heb ik gewoon helemaal niks gedaan, nou ja ben wel een paar uurtjes deze week gaan werken hoor. 
Maar er ligt al een aantal dagen wat klaar om in elkaar te knutselen voor Jolanda die de give away won en ook die lieve Nana moet ik nog steeds wat sturen voor haar lieve post. 
Maar ik weet ook dat beide dames het me niet kwalijk zullen nemen dat het allemaal langer duurt. 


Nu lig ik ook nog lekker in bed nadat ik wakker schrok uit een vervelende droom om half acht. Manlief moest toevallig toen ook net opstaan om een cursus op zijn werk te gaan volgen. Er staat een enorme berg was op me te wachten, mijn waslijn op zolder was stuk maar hebben we gisteren vervangen voor een nieuwe. Maar och who cares, ik neem de tijd!


En dat is iets dat ik jullie toch ook echt op jullie hart wil drukken lieverds. 
Zorg goed voor jezelf! Neem je rust!
Wees niet altijd maar voor anderen bezig, ren niet achter jezelf aan. 
Jij weet zelf wat het beste voor je is, luister naar je lichaam als het om rust roept!!


Vandaag is het toevallig Dress red day, om aandacht te schenken aan vrouwen met hart en vaat ziektes. 
Ik draag graag rood, maar geloof niet dat ik echt iets roods heb voor in de herfst tijd, oh ja een rood vestje...een rode jurk was natuurlijk fantastisch geweest ;). 
Oh ik zie net op een foto dat ik die wel heb...maar die staat me niet zo goed (heb er op de foto mijn korset over aan, en daaroverheen nog een union jack tshirt ;)). 


Maar iedere dag is het belangrijk om er bij stil te staan, maar eigenlijk nog meer om bij jezelf stil te staan...
Dus lieverds doe het rustig aan, gun je die rust, wees lief voor je lijf!


Voor mij is het negen jaar geleden en ik heb nog altijd last van de rest verschijnselen van mijn beroerte, dat zal ook nooit meer overgaan. 
Maar ik heb er wel een hele leuke baan op een sociale werkplaats aan overgehouden en mag nu in de baas zijn tijd creatief zijn en wordt betaald om naailes te krijgen ;). 
So always look on the bright side of life <3 and make the best out of it! 


Dikke knuffels van Susan

Nog even een fotoowtje uit de oude doos toen droeg ik al rood en al die spreuken heb ik van internet geplukt ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 25 september 2014

Waar word ik blij van?

Maddy tagde me onlangs in een facebook bericht om ook iedere dag een foto te delen waarvan ik blij word. 
Maar ik ben niet zo van de facebook afdeling, dus doe het op mijn manier. Ik had het eigenlijk op dankbare dinsdag willen doen, maar dat kwam er niet van. 


Nu heb ik even tijd omdat ik op een oldtimer meeting ben en toch niet veel anders te doen heb. 


Op het eerste plaatje kun je zien dat ik blij word van retro stofjes. Nog even een paar weken geduld en mijn kast zal helemaal klaar zijn met alle stofjes die ik heb mooi gestapeld. Mijn handige man gaat nog een paar planken bevestigen/plakken in de kast. 


Ook word ik altijd blij van prachtige wolkenluchten, volop genieten vind ik dat. 
Deze hierboven is van vanmiddag en die hieronder is van nu op de Cruise-In te Brunssum. 


Ik ben ook heel blij met mijn prachtige omslagdoek gemaakt door Ambela.
 


Ook te zien in de wieldop bovenaan met ook onze classic mini ;). 

En van een 'Bow' ben onderweg berichtje van manlief word ik ook altijd blij.


Die foto's zijn niet van vandaag, maar vorige week vrijdag :p. Het berichtje wel. 

En last but not least word ik blij van mijn meisje. Gisteren zag ik haar weer even een uurtje. Ze wilde hulp om een plakboek met stof te bekleden, we kozen voor een jeans stof. Ik heb er geen foto van gemaakt, maar dochterlief was er blij mee. Hopelijk zie ik haar een dezer dagen weer eens wat langer als een uurtje. 

Deze foto kreeg ik een tijdje geleden opgestuurd. Stoere chick van me <3. 


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. En natuurlijk word ik ook altijd blij van jullie lieve en leuke reacties op mijn blogposts. Thanks lieverds! Dikke knuff!

maandag 22 september 2014

En nog een heerlijk Fantasy dagje @ Elfia Arcen

Zo nog effe heerlijk na aan het genieten van hét Fantasy event van het najaar, Elfia in Arcen (voorheen Elf Fantasy Fair). 
Op facebook zie ik meerdere foto's verschijnen van prachtige creaties en natuurlijk kom ik weer even met jullie mijn foto's delen. 


Dit was mijn zondagse outfit. We zouden eigenlijk zondag samen met een vriendin gaan en omdat zij gewoon gekleed wilde gaan besloot ik voor zondag dan in het zwart te gaan zodat ze dan toch mooi matchte ;). 
En zondag zou het ook wat slechter weer worden en dan was die outfit met de jas wel het handigste. 


Manlief <3 die zich ook altijd amuseert en dit weekend zo'n 1700 foto's in totaal heeft gemaakt. 


Gelukkig viel het reuze mee toen we daar rond het middaguur aan kwamen en kon ik toch ook weer mijn vleugels aan doen. 
Ik ben er dan ook heel trots op dat wat ik in gedachten had zo mooi is geworden samen met hulp van mijn handige man. 

Bij het zien van deze dame moest ik natuurlijk meteen aan de haaksters onder jullie denken. Dus girls speciaal voor jullie deze foto's!



En deze man hoorde dan weer bij de gehaakte dame ;) hihihi. 


Deze twee 'dames' wilde ik jullie ook niet onthouden ;). Ze zijn gewoon getrouwd hoor, tenminste van een van de twee weet ik het zeker want vrouwlief kwam ik later tegen. Haar ken ik en herken ik van andere Elfia's hihihi. 

Dit blijf ik toch ook stoer vinden uitzien. 


En nu een aantal schone dames :). 




Ik heb net eens snel gekeken maar ik heb veel gevleugelde dames gefotografeerd dus die ga ik zodadelijk delen op mijn engelenblog. 


Nog een foto die ik net tegen kom van mijn zaterdaglook samen met een leuk stel waarvan die lieve meid me complimenteerde met het mooie korset ;) hihihi. 

Lieverds ik ga snel een engelen blogpost maken. Thanks voor jullie leuke en lieve reacties. Knuff!


Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 20 september 2014

Genoten van Elfia Arcen

Oh we hebben weer genoten van al die prachtige kostuums in Elfia te Arcen. De kasteeltuinen bieden altijd weer geweldige plaatjes op en natuurlijk al die prachtige kostuums. 


En natuurlijk kunnen jullie meegenieten van al dat moois dat ik daar gezien heb. Nou ja ik heb natuurlijk niet overal een foto van gemaakt ;). 


En als eerste even een foto van mij outfit :). Die heeft manlief voor me gemaakt.


En zo zag ik van achteren uit. 
Ik ben er heel trots op, vind mijn Steampunk ruffle rok prachtig (die kwam nu helemaal goed tot zijn recht) en mijn vleugels die trokken ook wel wat bekijks. Ik ben toch best een aantal keren door fotografen gefotografeerd :). 


Dit prachtige koppel wordt regelmatig gefotografeerd. De outfits maakt ze helemaal zelf en iedere keer heel bijzonder gedetailleerd!


Deze groep trok ook genoeg bekijks. 


Deze mooie dame trof ik op het toilet. En wilde haar natuurlijk ook fotograferen. 


Een vrolijk koppel met prachtige vleugels!


Vader en dochter in Steampunk outfit. Daarna heb ik met hun fototoestel de hele familie erop gezet. 


Deze dame is natuurlijk een klasse apart. Wellicht zien jullie dat ook zo wel. 


Deze twee heren vond ik gewoon ruig. 


Deze lieve dame ken ik online van een andere keer dat manlief eens foto's van haar en van haar dochter maakte. Gelukkig herkende ze mij want ze was toch vrij onherkenbaar. 


Last but not least nog even een foto van het kasteel. 

Lieverds nu is het tijd om naar bed te gaan, morgen is er weer een dag!


Warme creatieve groetjes van Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...