woensdag 30 juli 2014

Drukke dankbare dinsdag achter de rug

Goedemorgen lieverds het is nu 5.25uur als ik dit berichtje begin te typen, om 6 uur gaat de wekker en we willen om 7 uur vertrekken richting Duinkerken om de ferry van 14uur te halen.
Ons kennende moet in ieder geval 7 uur zekers te halen zijn, we zijn al gedouched, vrijwel alles is ingepakt in de auto, alleen nog wat boterhammen en broodjes smeren voor onderweg en dan zijn we good to go naar de internationale mini meeting vlak onder Londen!


Gisteren was het wel nog even spannend toen rond vier uur het water hier met bakken uit de lucht kwam vallen. 


We wonen dan wel op een heuvel, dus aan de voorkant zitten we goed, maar achter in de tuin kwam het water tot bijna aan onze huiskamerdeur. 
Blijkbaar loopt van een heel blok alles via ons, het riool enzo, dus de putjes in de tuin konden die hevige waterstroom niet aan en stonden flink te borrelen. 

Pfieuw wat ben ik dankbaar dat alles goed gegaan is, geen wateroverlast in huis, dat had ik er nu echt niet bij kunnen gebruiken. 
Ik ben namelijk de hele dag zo'n beetje bezig geweest om alles klaar te krijgen voor vertrek. 


Ook dankbaar voor een geweldig leuke jurk die ik nog wist te scoren op maandag toen ik effe de stad in ging op zoek naar een vrolijke legging. Die vrolijke legging heb ik niet gevonden, maar wel een vrolijke jurk!
Bij Didi in de uitverkoop, 70% korting! Normaal dus 70 euries en nu voor 21 euries :D. Het is maat XS! En hij past!!


Ik koop vaak mijn kleding gewoon in de kringloop dus mijn jurken zijn rond de €4,50 - €6 hihi dus 70 euro kan ik er niet aan uitgeven. 
Wel nog pas op marktplaats een King Louie jurk gescoord voor 24 euries (nog geen foto van ;)). Het is zwart met 'geborduurde' bloemen :). 

Oops valt me in dat ik nog wat andere jurken had willen meenemen, volgens manlief is er nog plek in de Mini dus dadelijk maar nog even een kleinere tas in pakken. Ik heb twee jurken ingepakt, meerdere leggings, een rok, een zomerse broek en een jeans met wat t-shirts...tsja als je met een classic mini cooper gaat pak je minimaal in omdat er ook genoeg is dat ook nog allemaal mee moet...4 paar schoenen gaan dan wel weer mee ;). 
Mijn footnotes (ik neem de zwarte mee), mijn union jack slippers van de Primark, een paar clogs (handig om mee te douchen op zo'n festival camping) en een paar zwarte cowboy laarzen (voor het geval het zomerse weer niet zo zomers is).


De koffer op foto 1 is niet van ons hoor, vriendin Pat had het in een winkel gezien en ik ben even langs geweest en heb er een foto van gemaakt. 
5.53uur is het nu zie ik...lieverds de volgende dankbare dinsdag blogpost komt uit Londen!
Dankjewel voor alle leuke reacties op mijn nieuwe coupe, ik ben er mega happy mee. Dikke knuffels!



Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 26 juli 2014

I'm so happy

Goedemorgen lieverds hoe ga ik deze blogpost nu beginnen en met welke afbeelding. Want inmiddels weet ik dat de afbeelding hetgene is dat reacties uitlokt. 
Zou ik de selfie's delen met mijn nieuwe look?
Och weet je wat ik doe het gewoon, selfie's zijn niet mijn ding en zoals jullie kunnen zien zag ik er niet zo happy uit met mijn oude look. 
Ik had last van bad hair days, ik had het zo gehad met mijn lange haar dat niet mooi meer viel, naar voren mooiere plukken en achter een miezerig plukje. 
Ik wilde meer volume, minder kroeshaar op mijn hoofd...dat grijs haar dat steeds meer begint te groeien krult en dan een gedeelte stijl en dan weer slag :(. 
Nee het moest er rigoreus vanaf, manlief kreeg een beslag en ik geloof dat hij er nog steeds niet echt happy mee is, maar ik wel en daar gaat het om!


Gisteren was mijn laatste werkdag, niet mijn allerlaatste hoor...ik heb vakantie, wij hebben vakantie en ik ben natuurlijk vandaag vroeg wakker hihihi dus dan maar tijd maken voor een blogpost. 
Ik maakte deze wolkenfoto op weg terug naar huis. 

Gisteren kwam een oud collegaatje op bezoek, ze heeft als assistent werkbegeleidster bij ons gewerkt en ze had een hele grote zak met kleding bij zich. 

We hebben heerlijk geshopt! Ik vond twee jurkjes die me pasten, een t-shirt en een jeans jasje. Onze werkbegeleidster een mooie rok en een flitsende jurk, een collegaatje alleen een vestje en een ander vrij nieuw collegaatje scoorde een heleboel items maar die heeft dezelfde maat ;). 

We hadden de dag ervoor al mogen 'shoppen' tussen afgekeurde kleding en daar vond ik de drie vestjes, twee heerlijke zachte vestjes daar gaat eentje van mee op vakantie, heerlijk voor frisse zomeravonden op de camping en die rode daar ben ik ook helemaal happy mee :D. 


Deze prachtige afbeelding zag ik gisteren in de nieuwe flow en ik heb toen maar meteen iets gedaan wat ik al dagen aan het doen was maar er maar niet van kwam. Verlate verjaardagskaarten geschreven...ik heb de blogdames wel op hun verjaardag zelf gefeliciteerd hoor ;). 

Pat als je vandaag op je verjaardag vroeg op bent en deze blogpost leest van harte gefeliciflapstaart! Tot straks! Dikke knuffels!

En voor jullie allemaal ook dikke knuffels!
Als jullie nog benieuwd zijn hoe het Sand Susan rokje (naam gegeven door Essebes en ook door Moosie) uit ziet dan moet je maar even kijken in de vorige blogpost :p. 

Oops ik heb nog heel leuk nieuws te delen, ik krijg ook dit jaar weer perskaarten voor Elfia! Yeah helemaal happy :). 
Ik had net op die dag de kaartjes dan toch maar willen gaan kopen http://elfia.com/events/elfia-arcen-2014/tickets-and-travel/ en kreeg toen dit goede nieuws per mail, super dat geld dat we ons uitsparen kan ik weer gebruiken om mijn outfits te pimpen. 
Dus terug van vakantie ben ik weer in de fantasy fair mood ;). 20 en 21 september is het weer zover!
King Arthur & his Witchkraft is het thema in Arcen! Maar ik ga weer in steampunk look :D. http://elfia.com/ 


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 22 juli 2014

Het is alweer dankbare dinsdag

Oh wat vliegt de tijd om, het is alweer dankbare dinsdag en stil zit ik niet hoor ;). 


Deze heb ik net gemaakt...een notitieboek bekleed met jeans en een grappige mini cooper...
Nog een dikke week en dan is het zover...England here we come! Yeah dankbaar dat het bijna vakantie is!


London tips zijn nog altijd welkom!
Bijzondere winkeltjes, second hand shops, rommelmarkten, lekkere restaurantjes, bijzondere plekken... We zullen er een week zijn :D. 


Dit is een afbeelding van mijn nieuwe weer app van Yahoo. Dankbaar voor de gratis apps :D alhoewel ik zelden nieuwe apps download hoor. 
Maar ik was het zo beu dat je in de weer app van Yahoo die standaard op de iPhone zit de plaatsen niet kunt wissen, heb inmiddels een hele waslijst ;). Bij deze app kan dat wel!


Ook dankbaar voor leuke post, die lieve Els stuurde me allemaal leuks. Een echte Els! http://dingendiefijnzijn.blogspot.be/2013/11/de-winkel-van-els.html
Wijze woorden en een zelfgemaakte armband :). Dankjewel lieverd!

En we kregen ook die dag een leuk geboorte kaartje, die vroem vroem kaart ;). Dankbaar dat er weer een gezonde baby op de wereld is gekomen. 

Ook enorm dankbaar dat mijn dochter en haar vriend die afgelopen vrijdag met de auto in een verkeersongeluk betrokken waren er lichamelijk goed zijn uitgekomen. Hadden een kop staart botsing en zo te horen hebben ze er geen whiplash aan overgehouden. 

Dit vind ik zelf zo'n super foto van ze <3, een aantal weken geleden genomen...


En dit is 'm dan dé Zand Susan! Oh nee hij is nog niet klaar, de onderkant moet nog afgewerkt worden...dat wordt wat voor na de vakantie. 
Bestellingen neem ik nog niet aan hihihi die lieve Essebes...dit is een proefversie en is niet helemaal naar wens...hij sluit niet mooi aan bij mijn taille/heupen... Heb hem geprobeerd om maat te maken, want zoveel drukkers heb ik natuurlijk niet nodig...maar gaat ter zijner tijd vast goed komen. 





Ik ga er zoefff weer vandoor, dankbaar voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige blogpost. Dikke knuffels daarvoor!
Én last but not least dankbaar voor de mooie wolken luchten die ik afgelopen week vastlegde. 


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 15 juli 2014

Dankbare dinsdag vorderingen

Oops realiseer me net weer dat het dankbare dinsdag is ;). 

En tsja wat ga ik dan vandaag delen met jullie waar ik dankbaar voor ben. 
Weet je wat...ik deel mijn vorderingen van mijn eigen 'zand amsterdam' rokje. 


Niet de meest scherpe foto ;)...dit is een kant...


Dit is de andere kant :). Alleen de panden zitten aan elkaar gelockt...

Ik heb bewust niet mijn allermooiste stofjes uitgekozen, wel stofjes die ik toch wel leuk vind en waar ik meer stof van heb...beddegoed, een gordijn en een die roze zwarte stof is van een retro blouse...


Vandaag was ik op mijn werk en vroeg raad aan onze werkbegeleidster hoe de tailleband eraan te bevestigen. 
Dit is een foto van het voorbeeld wat ze me even tussen het werk door tekende ;). 

Ik heb het nog niet gedaan, want was vanmorgen al vanaf kwart over vier wakker denkelijk dankzij de volle maan ;), maar gelukkig heb ik vanmiddag dan toch nog een uurtje kunnen slapen. 


Zo gaat het ongeveer uitzien met de tailleband. 
Dus dankbaar voor de raad van onze werkbegeleidster. 
Dankbaar dat ik nog lekker een uur heb kunnen slapen. 

En nu zit ik dankbaar te wezen gezellig op de bank bij vrienden, waar ik net dankbaar aan mijn corset heb zitten te werken ;) stalen baleinen eruit gehaald en stalen spiraal baleinen erin gedaan...nu nog vast naaien...



Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 13 juli 2014

Het was weer eens leuke post tijd!

Goedemorgen lieverds, het was deze week weer eens leuke post tijd. 
Natuurlijk had ik drie give away's te versturen aan Nana, Marloes en Lien.


Ik maakte speciaal nog drie postzegel engeltjes als dankjewel voor de gehaakte bloemetjes voor mijn te pimpen omslagdoek. 
Het lot wilde dat twee van de dames de give away wonnen en voor Maddy maakte ik een blauw postzegel engeltje, volgens mij een van haar lievelingskleuren :). 

Ik kwam op het idee omdat ik in mijn postzegel la het postzegel hart zag liggen dat ik eens maakte voor Lien, ik had haar dit eigenlijk persoonlijk willen gaan geven in haar keetje. Maar besloot nu om het op deze manier
te doen...maarrr we gaan ons nog zien hoor, na de schoolvakantie ;). 


Maar ook blogdin MiM was jarig (ik wist nog dat MiM de kaarten zo leuk vond die ik eens won bij een give away bij Ingthings, maar natuurlijk moest er ook een engelen kaart mee ;)).

Nana Bee was jarig geweest, ze verzameld koffie kaarten en deze nam ik ooit speciaal voor haar mee uit Brighton. 

Ik stuurde de kortingskaart voor het Flow vakantie boek naar Essebes met een Maja de Bij kaart uit de oude doos.

Én 'hart onder de riem' post naar Els, een vrolijke vogeltjes kaart met wolkjes voor onze wolkenclub madam en nog wat wijze kaartjes en ander leuks dat ik zelf al eens per leuke post had gekregen ;). 


Maar ik ontving ook post ;).
Ik ben zo happy met mijn rode Footnotes sandalen, ze lopen zo Goddelijk dus starte ik een zoektocht naar een paar zwarte in de hoop die voor een leuke sale prijs te scoren en dat lukte! 
Ik vond ze online bij een schoenenzaak hier niet zo ver vandaan, maar dan heb je een auto nodig...manlief is druk...en het was gratis verzenden dus bestelde ik ze online ;). Kijk eens hoe mooi verpakt!


Bij Beurskens schoenmode http://www.beurskens-schoenmode.nl/damesschoenen/filter/footnotes/ zie je ze er nog tussen staan, ook nog in twee andere kleuren...maar ik zie net dat die wat minder zijn afgeprijsd ;)...had ik toch weer geluk!
Ik heb ze in 37 genomen, blijk zelf maat 38 te hebben als schoenmaat...heb altijd schoenen van maat 39 ;) hihihi dus leef op grote voet!

Maar dat kwam toen ik de rode sandalets pas kocht, zag ik tussen al die oubollige schoenen opeens dat paar übercute rode staan in maat 36 en die bleken ze ook in maat 37 te hebben en die pasten...och ja al was het maat 40...dat boeit mij niet als ze maar goed zitten!

Dus lieverds als je ze ook zo cute als mij vind, ze vallen wat groter op http://www.footnotes.nl/voorjaar-2014
kun je ook zien waar ze ze verkopen bij jou in de buurt als je op de sandaal klikt, zo hier eindigt het reclameblok whahhaa. 

Ennuh beste mensen van Footnotes of Beurskens schoenmode stuur me gerust als dankjewel een paar Sara sandalets in maat 37 voor de gratis reclame :D. 


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 8 juli 2014

Dankbare dinsdag en een beetje doorgeslagen

Vandaag is het weer dankbare dinsdag en de dames die regelmatig voorbij komen en in ieder geval de vorige blogpost gezien hebben, weten dat ik vandaag bekend maak wie de hanger heeft gewonnen. 


Maar eerst wil ik het even hebben over waar ik een beetje in doorgeslagen ben ;). 
Nou ja je ziet het al op de foto...Union Jack items...gekocht op marktplaats (behalve de oorbellen die kocht ik in Duitsland) en zeer dankbaar dat alles goed is aangekomen per post. 

Het gaat op de internationale mini meeting aan en dan wordt ik helemaal mini minded...


De kalender die ik voor manlief als kerstkado pimpte is er ook helemaal klaar voor. 
Allemaal mini coopertjes die richting Londen rijden...ik heb al gehoord dat er zo'n 4500 volwassenen zich hebben ingeschreven en 500 kids. 
Dat wordt weer een mega meeting...de 55ste verjaardag van de classic mini cooper met heel veel classic mini coopers uit heel Europa...yeahh!

En ik zag die leuke tas...uhm nou ja eigenlijk had ik van die jeans short een tas willen maken...maar toen zag ik die geweldige tas...
Eigenlijk is hij wat groot, het is meer een sporttas...oh maar mijn hart smelt hiervan. 
Ik zal in ieder geval helemaal in style rondhuppelen, ik heb nog wat anders achter de hand ;) maar dat zien jullie wel na de meeting :p. 


En kijk eens waar ik ook een beetje in door sloeg...ik heb nog twee zo'n zelfde hangers erbij gemaakt. 
Ik had nog twee van die zwarte lijsten liggen en zo'n Franse postzegel had ik ook nog in de aanbieding en zo kan ik toch een derde van de dames blij maken die enthousiast reageerden. 


Ik besloot om alle namen op een blaadje te krabbelen (hihihi niet echt netjes geschreven ;)) en als eerste kwam daar Goudhaartje uit!
Die krijgt de oorspronkelijke hanger!
Dan was Marloes haar naam de volgende en last but not least kwam Lien ook als winnares uit de bus. 
Lieverds van harte gefeliciteerd!
Ik heb van jullie alledrie een adres dus dat komt helemaal goed, geef me wel even de tijd er valt me nog iets in dat ik eraan wil toevoegen. 

Aan de andere lieverds ook bedankt voor het meedoen en jullie reacties, volgende keer weer een kans...wanneer dat is weet ik nog niet ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 4 juli 2014

Een bofbips and a little give away

Oh wat waren manlief en ik gisteren allebei bofbipsen. 
We waren weer eens voor de eerste keer sinds tijden met onze classic mini cooper op de Cruise-In summer series in het Schutterspark in Brunssum en we wonnen ook nog allebei een prijs met onze lootjes. 


Deze lootjes krijg je als je met je classic car komt, een voor de mannen en een voor de vrouwen. 

Manlief won deze canvas


En ik won 3 rollen lint van 15 meter lengte! Gesponsord door een moeder van een deelnemer. 
Manlief had bijna gevraagd of hij de print mocht inwisselen voor nog meer linten voor mij, die lieverd...hij zei al dat hij bij die prijs meteen aan mij moest denken dat dat wel iets voor mij zou zijn en toen won ik hem ook nog :). 

Daarom vind ik het wel tijd voor a little give away, nou ja dat vind ik eigenlijk al weken hoor. Heb nog altijd een sprookjes give away in mijn hoofd...
Maar eerst ga ik nog wat anders delen met jullie...want wellicht kwam jullie wel iets bekend voor op de foto van het lint ;).
 

Ik heb mezelf dan toch maar een Zand Amsterdam rokje gekocht. Omdat ik me niet suf wilde piekeren hoe ik zo eentje in elkaar moest zetten, kocht ik deze leukerd op marktplaats. Isn't she cute?!


Onze werkbegeleidster Marleen, ging gisterenmiddag voor me aan de slag om een patroon te tekenen. Piece of cake als ik het nu zie ;). Zo kan ik eentje of meerdere maken...waar mijn heupen, uhm kont...beter in past :p. 

Zo nu terug naar the little give away...


Ik maakte deze hanger al een paar weken geleden om weg te geven, er zit een Franse postzegel in verwerkt.
De hanger is 6 cm lang en 4 cm breed, dus best groot!

Als jou het leuk lijkt om met zo'n grote hanger om je nek rond te lopen laat dan hier een reactie achter. 
Het lijkt me wel leuk om te horen waarom je deze graag zou willen winnen. 
Wel graag volger zijn. Anonieme reacties/volgers graag met naam en zelf opletten op de uitslag. 

Op dankbare dinsdag 8 juli geef ik hem weg! Je hebt tot 12 uur 's middags 8 juli de kans om te reageren. 


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 1 juli 2014

Dankbare dinsdag

Dankbaar voor een fijn mini (classic mini cooper) weekend in Duitsland. 


Deze close-up maakte een Duitse mini vriend van mij, ik was gekleed in de nationale drie kleur met een mini cooper om mijn nek ;). 


Deze wolkenfoto maakte ik onderweg, ik vind hem wel bijzonder zo drie verschillende wolken kiekjes in een foto. 

We hadden een enkele regenbui onderweg, maar verder bleef het donderdag, vrijdag en zaterdag overdag droog. Dat was boffen, want ik hoorde dat het hier in het zuiden flink geplenst heeft. Dus zeer zeker ook dankbaar voor het mooie weer. 


Een heel stuk uit de buurt was ons mini weekend in Duitsland, wel dik 5 uur rijden...dankbaar dat manlief en de mini ons veilig daarheen bracht, maar ook weer thuis bracht. 


Dit vond ik een mooie van. 


En deze tent op het dak van de mini cooper vond ik wel leuk om voor jullie te fotograferen. 


Er waren ook enkele puck's, deze vond ik wel leuk om te fotograferen. 


Ik fotografeerde die natuurlijk om deze leukerds ;). 


Vlakbij deze Gaststätte was een kringloop winkel waar ik wat stof kocht in de vorm van beddegoed en twee tafellakens. Ja zelfs op een weekendje weg kan ik het niet laten :D. 

Dankbaar voor een aantal leuke stofjes die ik weer aan mijn verzameling retro stofjes kan toevoegen ;). 

Lieverds bedankt voor jullie leuke reacties op het red de legkip keetje, ik zal over een aantal maanden contact opnemen met Anita voor een foto in de wei...


Warme creatieve groetjes van Susan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...