dinsdag 30 juli 2013

Leuke Post(zegels) tijd

Zo lieverds ik kom jullie nog even erop attenderen dat per 1 augustus de tarieven voor de postzegels omhoog gaan en wel met 6 cent per postzegel. 
Je kunt nu nog snel aan de prijs voor €0,54 per stuk postzegels kopen, ik kocht ze via de collectclub van PostNL; http://collectclub.postnl.nl/ 
Daar krijg je ieder kwartaal ook nog eens een gratis setje postzegels en kaarten bij. Verzendkosten van €2,95 zijn gratis bij een bestelling boven €25. 
Als je veel snailmail verstuurd is dit een goede optie omdat je ook nog eens prachtige postzegels kunt bestellen, die je bij het postkantoor uhm de postwinkel...niet krijgt. 
Natuurlijk zijn er ook nog andere opties zoals de oude guldenzegels (tot 1 november 2013 geldig), maar verstuur je nu altijd al je post met nummer 1 of 2 zegels, dan zijn de prachtige nieuwe uitgaven die te koop zijn bij de collectclub een leuke keuze en nog één dag voor het lagere tarief. 
Deze bestelde ik (duurt een aantal dagen voordat ze geleverd worden);


De titel doet geloven dat ik weer druk bezig ben met leuke post maar dat is niet het geval hoor, alhoewel ik dat eigenlijk wel nog zou moeten doen. 
Ik heb wel weer eens wat engeltjes gemaakt, gisteren hadden we een verjaardag van iemand die nu in het ziekenhuis ligt en we hadden al voor het weekend ons kado gegeven ;), maar een kaartje is leuk en een eigen gemaakt engeltje met beterschap wensen achterop vond ik wel leuk. 
Ik recyclede een aantal (ansicht)kaarten tot engeltjes. Beterschap kaarten die ik anders toch niet zou versturen... Ik verstuurde vandaag wel een beterschap kaart aan mijn tante samen met het engeltje met de ster gemaakt van Boomerang kaarten. Het zou zomaar 'de Ingel vaan Mestreech' kunnen zijn :). 
Ook verstuurde ik dan eindelijk het doorgeefboek 'de lijst van al mijn wensen' aan onze lieve tante Jannie, ik had het uitgeleend aan een vriendin en kreeg dit vrijdag op haar verjaardag terug. 
Andere lieverds die nog post van me verwachten vraag ik om engelen geduld te hebben, ik lig enorm achter. 


Van het weekend maakte ik nog lekkere soep (die manlief niet lekker vind, maar dochterlief wel ;)).
Ik maakte vorige week woensdag toen mijn moeder op bezoek was lekkere courgette soep. 
Uien klein gesneden en in de boter langzaam aangebakken, een paar courgettes in stukken gesneden en die er ook bij gedaan (hebben een pan met dikke bodem die daar perfect voor is), wat pesto erdoorheen gedaan en daarna een liter gekookt water erbij gedaan en twee groentebouillon blokjes. Een minuutje of tien laten koken, groente en vocht gescheiden, groente gepureerd, een bakje 'boursin' toegevoegd en doorheen geroerd en daarna het vocht er weer bij gedaan. 
Van het weekend maakte ik de soep volgens hetzelfde recept, maar deed ik er ook nog wat wortelen bij, ik had nog maar twee courgettes... Zo zag hij er uit. 


Gisterenavond was ik lekker onder het afdak bezig, binnenkort deel ik wel met jullie wat ik maakte want het is nog niet af.
Voor mij is het ook nog een verrassing hoe het komt uit te zien, ik werkte namelijk weer eens met glasheldere giethars en er moet nog een laag gedaan worden en dan nog uitharden. 
Maar ik maakte gisterenavond wel nog wolkenfoto's en zag een prachtige regenboog en voelde me geleid door de engelen en een overleden dame waar ik spulletjes van aan het verwerken ben in de hars. 


Warme creatieve groetjes van Susan


zaterdag 27 juli 2013

Nog meer kanten kleedjes....

Kijk eens ik heb weer eens hele tafel vol kanten kleedjes! Vanmorgen togen wij naar de rommelmarkt in Duitsland, wetende dat daar altijd wel wat kanten kleedjes zijn te scoren, alhoewel na vandaag??
Nee hoor ik heb alleen de kleintjes meegenomen en maar een paar andere. 
Ik heb van de week eens al mijn kanten kleedjes op de tafel gesorteerd en een soort van patronen gelegd om te zien hoeveel vierkante meter ik aan kanten kleedjes heb. Ik kwam op ongeveer 5...
Maar de rest zijn veel grote en nu wil het net dat ik toch echt wel wat kleinere nodig heb en ik toch zo'n 7.70m aan omtrek heb te beslaan, natuurlijk geen vierkante meters hihihi. 



Vandaag me daar dan ook op geconcentreerd op de rommelmarkt en goed geslaagd zoals jullie kunnen zien. Enkele gekocht om uit elkaar te halen, maar bij nader inzien zijn die wel heel kort op elkaar gehaakt en ik als niet haakster zie geen overgang die makkelijk los te tornen is. 
Eergisteren heb ik weer een paar kanten kleedjes gesloopt, kijk maar hieronder.


Die jurk daar moet het wel mee goed gaan komen, alhoewel ik me ook wel realiseer dat ik mezelf een enorm werk op de hals heb gehaald en het natuurlijk de vraag blijft of het uiteindelijk wel een mooi geheel wordt, maar ik blijf vertrouwen op mijn eigen kunnen en de mooie kanten kleedjes ;). 

Dit project is dus voor de komende Elf Fantasy Fair die in het weekend van 14+15 september in Arcen gehouden wordt, nu heb ik er door de tijd wel eens over verteld maar er zullen natuurlijk ook wel mensen zijn die niet weten waar ik het over heb. http://www.elfia.com/



Ik zie het als een groot verkleedfeestje, wie was als kind nu niet gek op verkleden? Je even prinses voelen of prins of ridder, piraat, cowboy, indiaan...you get the picture ;). 
Natuurlijk zullen er zijn die daar helemaal niks mee hebben, maar ik ben opgegroeid met carnaval en het verkleden vond ik altijd het leukste. 
Een keer per jaar een paar dagen verkleed te mogen rondlopen, een andere identiteit aannemen... 
De laatste jaren (na mijn scheiding en voor mijn tweede huwelijk, dus al weer een tiental jaren geleden) ging ik als vampier, lekker in het zwart met een babyfles met rode port gevuld en rood nepbloed uit mijn mond druipend op stap ;). 

Maar eigenlijk vind ik carnaval toch niet meer zo leuk als vroeger, veel te druk, last van dronken of aangeschoten mensen, nee gewoon niet meer mijn feestje...
En toen ik hoorde over de Elf Fantasy Fair en keek naar foto's, begon het enorm te kriebelen, weer een reden om me te verkleden maar nu moest ik wel een paar gekken vinden die zin hadden om met me mee te gaan. 
Een paar vriendinnen gek gemaakt en zo ging ik de eerste keer met 3 vriendinnen, nog niet echt verkleed want dat vonden de dames wat eng. 
De tweede keer wilde manlief ook mee na mijn enthousiaste verhalen en hij had ook gehoord dat er bodypaint dames waren ;). Die keer gingen we met een hele groep, 5 volwassenen en 3 kids (jammergenoeg niet meer bevriend met de desbetreffende dames). 
De keer erna kozen we om met ons tweetjes te gaan, er zouden namelijk 5 kids mee gaan en dat was ons net effe wat teveel vooral als je eigen kids al ouder zijn. 
Die keer was ook de eerste keer dat ik mijn bourdeau rode jurk aan had, ik voelde me inderdaad net een prinses vooral met dat mooie kasteel van Haarzuilens erbij, super gewoon. 


Ik vind het een feestje om zo'n dag verkleed rond te lopen, te genieten van de prachtige omgeving en al die mooi verkleedde mensen. Ook zijn er altijd een heleboel kraampjes waar je je aan kunt vergapen, veel lekkere eetkraampjes, er is gewoon vanalles te doen, optredens van bands, er zijn kampementen die je kunt gaan bewonderen. Het is gewoon een groot festijn!

De afgelopen twee keren zijn we met Engelse (Mini) vrienden gegaan en de laatste keer was er ook een ander koppel Mini vrienden mee. 
We zullen zien met wie we deze keer gaan, misschien gaan we wel weer alleen.
Ik heb trouwens een heel leuk nieuwtje, ik ben aangeschreven door iemand van de Elf Fantasy Fair als blogger en krijg perskaarten om er heen te gaan. Ik vind het helemaal super, ik had nog stiekem gehoopt dat ik entreebewijzen mocht verloten maar helaas zit dat er niet in, sorry girls.

Maar binnenkort komt er wel weer een Give Away ;), nog een paar weekjes en dan ben ik jarig en dat is een mooi weggeef moment :D. 


Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 25 juli 2013

Kletsnat maar wel een leuke foto

Vandaag moest ik even bij de Zeeman zijn en bij de Action, onderweg erheen genoot ik nog van de prachtige wolken al fietsend. 
Maar toen ik uit de Action kwam zag ik hele donkere dreigende wolken, natuurlijk toch weer wat langer rondgehangen als de bedoeling was, want ik had die donkere wolken daarvoor niet gezien ;). 

Onderweg begon het al te regenen, dus maar even gestopt en mijn iphone in mijn tas gedaan ipv in mijn broekzak, ik voorzag al dat ik denkelijk kletsnat zou thuiskomen. 
Maar even verder lag de boerderij de Corisberg en dat levert meestal prachtige plaatjes op. Ik zag deze koeien staan met op de achtergrond wolken en moest gewoon even stoppen en een foto maken ;). 
Dit leverde me uiteindelijk wel een natte broek en t-shirt op (en haren ;)), maar och who cares...


Thuis eens even door de vuilniszakken met kleding gekeken die ik gekregen had om eventueel te recykleren. Veel t-shirts en polo's hadden hun beste dag gehad, maar zag dat ik de achterkant nog goed gebruiken kan. 
Het zijn over het algemeen alleen maar heren kleren dus niet echt verrassende prints, maar ik kan er wel wat mee. De versleten voorkant ga ik verknippen voor poetsdoeken, die kan manlief in de garage gebruiken. 
Er zaten ook een heleboel jeans in en die zagen er allemaal nog mooi uit, die kan ik zekers ter zijner tijd gebruiken. 


Bij de Action kocht ik trouwens nog een heel leuk t-shirt om te recykleren, van Donald Duck en eigenlijk helemaal niet duur voor €1,99. Lijkt me leuk om er een rok van te maken met knalrood en ook blauw. Nu verwacht niet meteen allerlei leuke recykleer rokken en zo van me, want op dit moment komt er erg weinig uit mijn handen. 


Oh ja bijna helemaal vergeten, er zat een retro laken in een van de vuilniszakken :). 


En een bruine kussensloop, maar die is alleen aan de zijkant te gebruiken, de rest is versleten ;). Van het mooiste gedeelte maakte ik een foto.


Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 24 juli 2013

Kijk eens hoe mooi

Goedemorgen lieverds ik werd gisteren ook weer leuk verrast door een prachtige kaart op onze deurmat. 
Wow lieve Esther wat is die mooi!! Dankjewel lieverd :D. http://espiratie.blogspot.com/ is een van de blogs van Esther ;). 

Ik maakte ook nog wat wolkenfoto's eergisteren, maar verder ben ik alleen maar binnen met dit weer. Ik kan er zo niet tegen, het wordt me echt niet goed van de hitte. Dus zit ik onder de plafond ventilator in de huiskamer rustig aan te doen, niet echt creatief. 
Gisterenmiddag kreeg ik nog onverwachts bezoek van mijn broer, lekker even met z'n tweëen bijgekletst. 
En vandaag komt mijn moeder op bezoek, die is vorige week maandag terug gekomen van een paar weekjes vakantie, dus vanmiddag wordt dat ook lekker bijkletsen. Maar toch denkelijk net effe anders, als je een op een bent kletst het anders bij als dat manlief (die verplicht thuis zit ivm de bouwvak, dus weer zonder werk, dit jaar is echt een mega sukkeljaar wat werk betreft) en dochterlief ook thuis zijn, maar och komt goed. 

Mijn moeder wilde gezellig wat met z'n drietjes gaan doen en dochterlief had al voorgesteld om samen met de trein naar Scheveningen te gaan, maar geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt, uren in de trein zitten en dan bakken in die hitte.  Zoals ik al schreef kan ik zo niet tegen deze hitte, ik appte mijn moeder al dat wandelen of winkelen ook niets gaat worden met die hitte voor mij, ik blijf dan het liefste binnen. 

Lieverds een hele fijne dag!

Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja gisterenavond wat beige kleedjes in de bleek (glorix o2) gezet, maar zag er niet naar uit dat ze wit werden en andere witte kleedjes die bruine vlekken hadden had ik op de vlek zelf die glorix gedaan (had ik over gelezen op het wereld wijde web), maar dat blauw bleef wel erg duidelijk zichtbaar en verdween niet...dus maar een witte was gedraaid, ik ga snel eens kijken hoe ze eruit zijn gekomen ;). 
Iemand ervaring met (beige kanten kleedjes) bleken? Of met stijfsel (wat gebruik je ervoor)? Mijn kleedjes moeten natuurlijk niet heel hard gaan worden, maar is toch wel makkelijker als ze enigzins een strakke vorm hebben...zodat ze niet slap langs mijn jurk hangen...
Ik voeg nog eens de foto toe wat ik voor ogen heb...okay zo mooi als die trouwjurk gaat mijn jurk niet worden, maar wel in die richting ;). 



Hihihi zie je mijn vinger in de weg zitten? Snel snel vanuit het open dak van onze auto gemaakt ;). 

Zoiets heb ik voor ogen ;), maar deze dame heeft alle kleedjes zelf gehaakt las ik ergens, dus het wordt niet zo'n passend geheel hihihi. 

maandag 22 juli 2013

Wel 33 kanten kleedjes

Gisteren gingen we weer eens naar een rommelmarkt, ik had dolgraag zaterdag naar Duitsland gewild, maar manlief had geen zin. 
Zondag was ik al weer op tijd wakker en hoopte ik manlief zover te krijgen om in ieder geval naar de rommelmarkt in België, Genk, te gaan. 
Deze rommelmarkten zijn alleen in de zomermaanden juli en augustus en zijn maar tot 13uur, dus daar moet je vroeg bij zijn

Zoals jullie kunnen lezen heb ik er wel 33 kanten kleedjes gescoord :D. Ja ik dacht eerst wel genoeg kanten kleedjes te hebben, maar ik heb mijn Elf Fantasy Fair jurk eens opgemeten en ik kom aan 7.70m aan omtrek die natuurlijk helemaal bekleed zal moeten worden ;). 

Ook heb ik een aantal blogdinnen gemaild, met twee foto's van verschillende manieren waarop ik de kleedjes erop heb gelegd, om hun mening eens aan te horen en eventueel tips. 
Daarop heb ik besloten om nog wat meer kleinere kleedjes erin te verwerken en tsja die moesten er dan wel komen. Zoals jullie zien heb ik er ook een paar grotere gekocht, maar die kon ik voor dat geld niet laten liggen. Ik kan ze altijd wel gebruiken voor andere projecten die ik op mijn pinterest pagina heb staan of wie weet voor een jurk die ik in het dagelijkse leven kan dragen ;). 

Ik kocht nog een paar mooie leren laarzen die niet helemaal passen aan de kuiten, maar ik wil die naar een leerbewerker brengen om ze passend te laten maken. 
Verder kocht ik een ruige tas, eigenlijk zonder wat erin al vrij zwaar, maar ik kon hem niet laten liggen. Die mevrouw die hem verkocht deed hem met pijn in haar hart weg, maar vond het fijn dat hij een goed huis zou vinden :). 
Eigenlijk gebruik ik zelf alleen schoudertassen...voor mijn Elf Fantasy Fair outfit ben ik nog aan het kijken voor een bruine tas, wellicht een heuptas zodat ik mijn handen vrij heb voor m'n parasol. 
Gisteren tijdens het rondlopen over de rommelmarkt in de verzengende hitte bedacht ik me dat die toch wel erg handig zou zijn, ik kan er zo niet tegen en heb voor mijn doen ook echt weinig kramen gezien...uhm het zijn er wel 800 las ik in een folder ;). 
Op een gegeven moment, rond half twaalf, heb ik bewust alleen diegenen in de schaduw gedaan. 
Ik kocht ook nog een ruige riem en een bruine leren broek, veel te klein, maar een lekker soepel dunne leer soort die ik tzt kan verwerken voor mijn outfit af te maken. 

Thuis gekomen hebben we even lekker geluncht onder de plafond ventilator en toen was het tijd om weer naar het Schutterspark in Brunssum (gelukkig veel schaduw onder de bomen) te gaan naar de Cruise-in Summer series. We wisten al dat het er heel dik in zat dat onze Engelse vriend the longest distance prijs zou gaan krijgen. 
Wat leuk was dat we zelf ook een prijs mee naar huis namen, namelijk een plek in de top 15 van mooiste auto's. Dat is toch wel een dikke pluim voor manlief die jaren aan de auto gewerkt heeft en hem echt van een kale Mini zonder motor of wat dan ook, tot deze staat gebracht heeft. 


Warme creatieve groetjes van Susan die nu ook weer lekker onder de plafond ventilator in de huiskamer zit, het is voor mij echt geen pretje dit weer, ik blijf lekker binnen!






zondag 21 juli 2013

Leuke (snailmail) post en oldtimers in Brunssum

Ik kreeg gisteren weer leuke snailmail post op onze briefmat, ik herkende de envelop meteen, dit was er eentje van Els van het blog 'dingen die fijn zijn' http://dingendiefijnzijn.blogspot.com/

Els heeft me een lief envelopje samengesteld met allemaal leuke dingen. Ze omhaakte een heel lief prentje, helemaal mijn stijl, ook maakte ze de kaart zelf en een grappig tasje waar allemaal stickers enzo in zaten. Leuke memorykaartjes, een tip om stress te verlichten (waar ik nu gelukkig geen last van heb hihihi) met een zen plantje ;) en last but not least een lief engel bedeltje (wat ik nog niet heb, stuurde ongeveer zo'n zelfde naar MiM http://mimstasjes.blogspot.com/2013/07/heerlijk-verwend-en-mijn-lieve-tante.html maar toch weer anders :)). 

Ik kreeg ook nog een Postcrossing kaart wat alweer lang geleden was dat ik ook zelf eentje verstuurde. De postzegels worden zo duur, dat is niet meer leuk. 
En ik kreeg ook steeds meer adressen uit dezelfde landen, ik vond dat minder. Maar nu dus weer een leuke Flower Fairy kaart uit Rusland. 
Verder stuurde mijn moeder een kaart uit Malaga. Daanke Mam :D. 

Gisteren reden we samen met onze Engelse vriend naar Brunssum, er is dit weekend in het Schutterspark een oldtimer meeting met veel Amerikanen, maar ook andere oude auto's en wat youngtimers. We gingen met onze Mini en Neil ging met zijn Marcos (Mini Marcos). 
Vanmiddag gaan we weer, het zit er heel dik in dat hij een prijs krijgt voor de verste afstand :). 


Warme creatieve groetjes van Susan







vrijdag 19 juli 2013

Druk geweest, maar toch nog creatief

Hey lieverds ik ben druk bezig geweest de afgelopen dagen, de tuin...nou ja het pad en een gedeelte van het pad...heeft overhoop gelegen, manlief heeft het opnieuw gelegd en yess we hebben eindelijk een fatsoenlijke poort. Maar daardoor ben ik zelf ook druk in de tuin geweest, onkruid verwijderd in het bloemen/planten perk...alhoewel ik al weer nieuwe heb zien verschijnen :(, ik heb zand tussen de stenen geveegd en ook heel wat keren in huis moeten vegen. En nu de klus geklaard is, de hele beneden verdieping gedweild (met een nieuwe dweil van de Action, wow gaat zoveel keer makkelijker) en ook maar meteen boven gedweild. 

Maar ik heb ook nog tijd gevonden om creatief te zijn op een rustig moment, ik heb weer eens een Donald Duck stempel gemaakt. Anders als mijn eerste, want destijds heb ik de muts aangepast aan de maat van de gum, deze keer heb ik er een aparte van gemaakt. 

Ook heb ik een lieve blogdin een verrassing gestuurd, Zaanse Zolder Syl was deze week jarig en ik heb haar verrast met een leuk retro setje dat ik eens weggaf met mijn verjaardags Give Away. Ook stuurde ik haar een lief retro verjaardags kaartje, heel toepasselijk vond ik, Syl is blond en haar lievelings kleur is blauw en voor mij is ze dé recykleer Queen. 

Vandaag maakte ik nog wat wolkenfoto's, met een gedeelte van onze nieuwe poort en nog wat andere ;). 
Ik kreeg ook nog een hele leuke mail ivm de Elf Fantasy Fair die half september in Arcen zal zijn, binnenkort meer daarover :). 


Warme creatieve groetjes van Susan

Donald Duck stempel (de nieuwe is die met witte inkt)


Voor recykleer Queen Syl




maandag 15 juli 2013

De lijst van al mijn wensen doorgeefboek uitgeleend

Vandaag heb ik het boek 'de lijst van al mijn wensen' uitgeleend. 
Ik deed er ook een leuk kaartje bij, echt wel zo'n kaartje om bij weg te dromen. 

Ik vroeg vrijdag 5 juli in een blogpost of er geïnteresseerden waren om het te ruilen voor een ander boek. 
Maar er was niet echt een reactie tussen van 'yess dat wil ik dolgraag lezen en ik heb een leuk boek te ruil', zodat we kunnen blijven doorgeven en ruilen. 

Gisteren was ik bij een vriendin op bezoek, Pat (ik heb wel al eerder haar creaties gedeeld), ze volgt mijn blog al vanaf het begin en volgt ook veel van jullie blogs en natuurlijk had ze al eens over dit boek gelezen. 
Dus ik besloot het aan haar uit te lenen, zodat ik in de tussentijd toch wel iemand zou vinden of het gewoon aan Tante Jannie stuur :p.
Want lieve tante het is geen boek zoals 'the secret' hoor, geen boek dat grote veranderingen in je leven brengt. Maar gewoon een leuk boek dat makkelijk weg leest, soms een beetje als een thriller, dan weer een chicklit. Nu ben ik al jaren geen grote lezer meer hoor, een echte recensie schrijven is niet echt mijn afdeling ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan



Kijk tante Jannie, Pat heeft een parasol (nou ja 2) met de eiffeltoren erop, ik moest hem gewoon even fotograferen voor jou ;). 

zaterdag 13 juli 2013

Kanten kleedjes aan het 'slopen'

Ik ben kanten kleedjes aan het slopen. Ik heb een aantal kleedjes die niet rond zijn, maar wel zijn omgebouwd uit rondjes. Die ben ik uit elkaar aan het halen. 

Zoals jullie wel weten ben ik niet echt thuis in haken, nou ja zeg maar gewoon helemaal niet. Maar volgens mij heb ik dit kanten kleedje vrij goed uit elkaar gehaald en kan ik zelfs het midden goed gebruiken voor mijn jurk. 
Een mooi randje zou natuurlijk wel mooi zijn om deze kleine 'rondjes' (26 stuks zijn het trouwens), en dan heb ik het niet over die hele kleine ;). 
Maar ik zal ze zeker mooi kunnen gebruiken om alle kanten kleedjes aan elkaar te naaien, dus dat komt ook wel zo in orde. 

Ik ga weer lekker verder met een volgend kleedje ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan




donderdag 11 juli 2013

Wolkenclub fotoowtjes én een geweldige klok

Ik liep vanavond nog even lekker het bos in. Ik was vanmiddag uitgeput, kreeg last van hoofdpijn en besloot om het bos in te gaan om frisse lucht op te doen en lekker even af te schakelen.
Dat is goed gelukt en waar ik ook zo van genoot waren de prachtige wolkenluchten.
Velen zullen blij zijn met die warme temperaturen van de afgelopen dagen met een stralend blauwe lucht, maar ik verkies liever de schaduw en een wolkenluchtje...wel graag tegen een stralend blauwe hemel hoor, veel leuker om naar te kijken ;).
De grijze wolkenlucht van vanmorgen is niet mijn afdeling, een grote massa van grijs, nèèhhh.

Ik wil ook nog graag een geweldig leuke en vooral inspirerende klok met jullie delen. Ik zag hem gisteren in de kringloopwinkel in Maastricht, Kringloop Zuid. Hij zal gemaakt zijn door medewerkers, wow ik vind hem echt gaaf, maar dat wordt heel wat klokjes uhm zeg maar klokken verzamelen...

Ik kocht by the way niet echt iets wat het delen waard is, wie weet zie je hem ter zijner tijd eens terug op een foto. Ik kocht namelijk een paars vest :). Nou ja hij is wel het delen waard, maar ik kocht geen lotto of memory spellen of leuke boekjes terwijl ze die daar wel hadden ;). Ik heb me deze keer lekker in gehouden.


Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja mijn hoofdpijn is ook weer als sneeuw voor de zon verdwenen ;).









woensdag 10 juli 2013

Weer eens creatief

Gisteren heb ik de tijd genomen om weer eens creatief te zijn. Ik kom er de laatste tijd niet echt aan toe, maar gisteren had ik wel een bijzondere reden om weer eens creatief te zijn.

MiM was vandaag jarig en ik wilde haar graag verrassen met wat zelfgemaakts. Ik wist eerder nog niet wat, maar nadat ik een foto van haar zag die ze deelde met ons en waarop ik de oorbellen zag die ik haar ooit stuurde, kreeg ik de ingeving om haar een bijpassende ketting te maken.

MiM won de oorbellen ooit bij een Give Away op mijn engelen blog, http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/04/day-119-give-away-angel-earrings-for.html, destijds verraste ik haar ook nog met een armbandje en nu heeft ze dus een compleet set. Het is een combinatie van sneeuwvlok obsidiaan met onyx kralen met een hanger met tinkerbel, die ze ook kan omwisselen voor een andere hanger.

Gelukkig werkte PostNL goed mee zodat ze de ketting ook op haar verjaardag ontvangen heeft. Altijd fijn als zoiets op tijd aankomt, vooral als je het op het laatste moment stuurt.
Ze heeft me al laten weten er helemaal happy mee te zijn en ik kreeg zelfs al een foto waarop ze hem aan had. Leuk is dat toch om iemand te verrassen.


Warme creatieve groetjes van Susan





maandag 8 juli 2013

Jammergenoeg geen wolkenfoto's, maar wel... (En ook mooie acties, lees snel verder!)

Mooie foto's in het bos gemaakt, terwijl ik weer eens aan de wandel was. 
Het was weer veel te lang geleden dat ik eens de tijd genomen heb om lekker alleen aan de wandel te gaan. Maar merkte dat mijn energieniveau aan het dalen is, mijn uithoudingsvermogen, dus besloten om weer vaker het bos in te lopen en lekker een stukje te wandelen en zo mijn conditie weer iets te verbeteren. Vandaag was de eerste keer, ik zit nu wel uitgeteld onder de plafond ventilator uit te puffen ;), maar dat is een mooie gelegenheid om dit blogje te maken en dan ga ik dadelijk weer eens lekker creatief aan de slag.

Normaal maak ik dan foto's met prachtige wolken erbij, maar er is hier geen wolkje in de lucht te bekennen... 



Vandaag is trouwens je laatste kans om mee te doen aan de Give Away bij MiM die viert dat ze 250+ volgers heeft, ze maakte een prachtige stempel die ze weggeeft, eentje bij iedere 20 mensen die meedoen, doe je nog snel even mee? http://mimstasjes.blogspot.nl/2013/06/give-away-en-koekjes.html
MiM geeft ze de 9de weg, morgen dus, want dan is ze jarig ;). 

En dan is er nog een leuke Give Away waar ik graag reclame voor maak (extra kansje ;)).
Een leuke winactie bij de Postfabriek, waar je een mooi pakket van postpapier enzo kunt winnen. 
Ik kende het blog nog niet, maar zie mega leuke tips langskomen en als jij net als ik van post versturen en ontvangen houdt ga er zeker dan eens kijken. 


En dan last but not least wil ik reclame maken voor Tante Jannie's Postkamer.
Ik doe zelf nog niet mee, maar ga me zeker binnenkort opgeven om post te versturen en te ontvangen. http://tantejanniespostkamer.webs.com/



Warme creatieve groetjes van Susan



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...