zondag 30 september 2012

Dag 290 - Kijk wat ik gescoord heb!

Zo vandaag doe ik lekker niks creatiefs.
We zijn vanmorgen samen met onze logé naar een rommelmarkt cq braderie geweest in Duitsland en ik heb weer wat leuke dingen gescoord.

Als eerste het vampierenboek, normaal hoef ik op zo'n Duitse markt niet te kijken naar boeken. Maar dit is een Nederlands boek :).

Daarna heb ik nog wat mooie Engelen gescoord maar die ga ik nog niet delen, want daar zit een kadootje bij. Maar het ansichtkaartenset dat ik daar ook kocht ga ik wel met jullie delen.

Leuk dacht ik zo'n retro look kaarten, 24 stuks, super toch?! Op de achterkant zag ik zoveel mooie engelen en andere prenten, geweldige vondst... Tot ik het gesealde pakketje open maakte en er allemaal kinder kaarten in bleken te zitten, okay ook wel mooi, maar niet wat ik in gedachten had!! Mmm grr...

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik deze wel veel sneller zal versturen aan andere Postcrossers of aan jullie, maar ik had toch wel heel graag die Engelen en retro kaarten gehad.

Mijn laatste vondst was dat geweldige witte parasolletje. Eigenlijk was het niet te koop en was het van de verkoopster, maar als ik er de juiste prijs voor zou geven dan wilde ze hem wel aan me verkopen.
Manlief erbij geroepen wat hij ervan vond en zoals jullie zien heb ik het leuke parasolletje gekocht. Jullie snappen wel waarvoor hè ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 29 september 2012

Dag 289 - Knopen Sleutelhanger

Vanmorgen kregen we onverwacht bezoek, alhoewel manlief wist er blijkbaar toch vanaf. En dat bezoek blijft ook logeren, dus weiniger tijd om creatief te zijn en meer tijd om sociaal te zijn.

Maar toen de mannen weg waren en de boodschappen gedaan waren, ben ik begonnen aan een knopen sleutelhanger en heb er daarna nog eentje gemaakt.

Ik kan maar een van de twee laten zien, omdat de andere een verrassing is en denkelijk ga ik hem nog wat uitbreiden, maar dat doen we een andere keer.

Jenneke bracht me op het idee en zij haalde het idee weer bij een ander vandaan ;).
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/search/label/knopensleutelhanger?
Onder deze link zie je meteen ook haar sleutelhanger workshop van gisterenavond.


Warme creatieve groetjes van Susan

29 September - Dress Red Day

Lieverds vandaag is het Dress Red Day en ik lig nog lekker in bed, maar mijn rode jurk ligt al klaar en ik zal straks manlief lief aankijken om een foto van me te maken en die natuurlijk hier delen.
Zo mijn foto staat er nu ook bij :).

Afgelopen week heb ik mijn verhaal over mijn beroerte (young stroke) hier gedeeld omdat het deze week voor mij alweer 7 jaar geleden is dat ik een beroerte (diverse beroertes) heb gehad.
Lieverds ik kan jullie één ding meegeven, zorg goed voor jezelf, neem op tijd rust en luister naar de signalen van je lichaam! Dikke knuffel voor jullie allen en nogmaals bedankt voor jullie hartverwarmende berichtjes <3 <3 <3.

De rest van de tekst komt van;
http://www.hartenvaatgroep.nl/over-ons/agenda/bewegen/artikel/bekijk/dress-red-day-2012.html

Doe mee met Dress Red Day en draag rood! Op 29 september kleurt Nederland rood om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Wat is Dress Red Day?
Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Op Dress Red Day vragen we extra aandacht voor de strijd tegen hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dit doen we door zoveel mogelijk mensen in Nederland te vragen op deze dag rood te dragen.

Dress Red Day valt dit jaar op 29 september, World Heart Day.

Draag rood op Dress Red Day!
Toon uw betrokkenheid en draag rood op Dress Red Day. Een rode jurk, een rood shirtje, een rood overhemd of een rode stropdas. Alles kan en mag, zolang het maar rood is.

Red Dress Day = 29 september
Zorg dat u Red Dress Day niet vergeet. Zet 29 september dus alvast (rood) omcirkeld in uw agenda.

Meer informatie over Dress Red Day vindt u op de site van de Hartstichting.

vrijdag 28 september 2012

Dag 288 - Niet zo creatief

Vandaag ben ik niet echt creatief geweest, dus deel ik creatieve foto's die ik heb gemaakt tijdens mijn wandeling.

Ik ben wel bezig geweest met leuke post en huishoudelijke taken én er is leuke post naar me onderweg, maar daar binnenkort meer over.

Ik heb bij Riri (http://creadiefje.blogspot.com) een Give Away gewonnen, de poedelprijs, dus ik ben benieuwd :). En ik zag op Facebook dat Korina (Kiss the Cook) zich had aangemeld voor een nieuwbrief en je een verrassingspakketje kreeg, maar ik was te laat dacht ik, maar ik kreeg een mail dat ik mijn adres kon opsturen, dus leuke post komt mijn kant op :D.

Inmiddels heeft Els (http://dingendiefijnzijn.blogspot.nl) ook leuke post van me gekregen én Syl en haar zoon Christian kregen ook leuke post van me. Syl (http://zaansezolder.blogspot.com) postte een foto van Christian met de kaart, dan smelt je toch van zo'n blij koppie :D.

Lieverds ik wens jullie een mooi weekend!

Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 27 september 2012

Dag 287 - Mandala/Zendala kaart

Ik heb net een mandala/zendala gemaakt voor de Postcrosser die zo lief was om me enkele postzegel kaarten te sturen samen met een Maria en Kind kaart en een Boeddha kaart.

Hij houdt zelf van Quan Yin kaarten en Mandala kaarten. Jammergenoeg heb ik er geen voor hem gevonden, hij zoekt ze in het standaard formaat ansichtkaarten en die kom je niet snel tegen.
Wel kwam ik gisteren in Esoterische Boekenhandel de Zon in Heerlen deze mooie Zen kaart tegen die me deed denken aan een grote natuurlijke mandala en een prachtig Boeddha beeld met Lotus bloemen erbij.

En ik heb dus zelf een mandala/zendala kaart gemaakt om deze kaarten te vergezellen en nog een Egyptische kaart van het masker van Toetanchamon uit mijn Egyptische kaartenboekje waar ik voor de 'What you see is what you get' Give Away ook een paar kaarten van heb verstuurd.


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. In de blogpost http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/09/dag-282-postzegel-kaart.html heb ik de kaarten gedeeld die ik van de Postcrosser had gekregen.

woensdag 26 september 2012

Dag 286 SoulCollage Kaart

Vandaag heb ik rustig aan gedaan en deel ik deze SoulCollage kaart met jullie. Hij is nog niet af, maar dat komt...

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren. Ik heb er al een reactie onder geschreven.
Het heeft me in ieder geval heel goed gedaan, op de eerste plaats om het eens van me af te schrijven, maar zeer zeker ook het gevoel om het met jullie te kunnen delen en dus ook door alle lieve reacties, alle lieve energie die daardoor naar me toe is gestuurd. Dankjewel!

Ik heb gelezen dat het met Linda/Minimoek ( http://minimoek.blogspot.nl/2012/09/versnelling-blijft-laag-update.html ) ook alweer stukken beter gaat. Ik hoop van harte dat zij goed zal herstellen van de klachten die ze nu nog heeft.


Warme creatieve groetjes van Susan

dinsdag 25 september 2012

Dag 285 Het is alweer 7 jaar geleden

Vandaag is niet echt een dag dat ik produktief ben, heb wel wat administratie opgeruimd en wat dingen in huis gedaan en lekker gesurfd over wat blogs, maar verder voel ik me vandaag erg onrustig.

Het is deze week 7 jaar geleden dat ik een beroerte/een aantal beroertes (young stroke) heb gehad en rond deze tijd gaat dit nog eens extra door mijn hoofd.
Ik probeer dingen te herinneren hoe ze gelopen zijn, wat ik wel weet dat we die zondag samen een paar online vrienden hebben ontmoet (ik had ze al eens eerder ontmoet in Antwerpen) op de kermis in Weert. Arno (mijn man) en ik kenden elkaar net zo'n 5 à 6 weken. Ik weet dat ik tijdens het lopen over de kermis het gevoel had dat ik ging flauwvallen, iets wat ik nooit heb, ik heb snel een plekje gezocht om te zitten en na een tijdje rust zijn we verder gegaan of naar huis gegaan, dat stuk ben ik kwijt. Ook ben ik kwijt wanneer we 's avonds naar een vriendin van me zijn gegaan, ze heeft me die avond een healing gegeven. Het zal waarschijnlijk die avond zijn geweest, maar het kan ook maandagavond zijn geweest. Maar er gebeurde die avond iets wat ik me pas maanden later ben gaan realiseren dat het toen al niet klopte, dat ik toen al een beroerte heb gehad. Ik liet namelijk de deur van de auto bij het uitstappen wagenwijd openstaan.

Ik heb in ieder geval dinsdagmorgen pas echt gerealiseerd dat iets mis was, toen mijn linkerarm niet wilde wat ik wilde en ik ook merkte dat ik met mijn linkerbeen sleepte.
Mijn moeder heeft me toen naar de huisarts gebracht die een paar blokken verderop praktijk had, een uur in de wachtkamer moeten wachten. Wel meteen doorgestuurd naar Neurologie in het AZM, maar daar had een of andere sul niet de ernst van de situatie in de gaten.
Mijn linkerarm viel gewoon neer bij het naar voren steken en mijn linkerbeen kreeg ik met veel moeite omhoog en viel meteen weer omlaag. Kom maar terug over een aantal weken voor de MRI scan. Mijn pech was dat ik wel gewoon praatte (geen scheefhangende mond of zo) terwijl er in die tijd veel filmpjes op tv waren over 'herken een beroerte'.
Gelukkig waren mijn buurvrouw en mijn schoonzus wel zo allert en hadden in de gaten dat het niet klopte met mij en zijn de dag erna met me terug gegaan, ik ben toen opgenomen in het ziekenhuis voor een week en ben tot vrijdag verlamd geweest aan de linkerkant van mijn lichaam. Die vrijdag kreeg ik ook de uitslag van alle onderzoeken en toen bleek dus dat ik een tot meerdere beroertes heb gehad.

Later ben ik me gaan inlezen en heb ik me gerealiseerd dat ik die avond dat ik de autodeur wagenwijd heb laten openstaan dus ook al een beroerte gehad moet hebben. Want ik negeerde dus de linkerkant (passagierskant).

In eerste instantie was ik gewoon blij dat alles het weer deed. Ik weet wel dat ik doodmoe was en nog maar heel langzaam kon lopen en fietsen. Gelukkig is dat weer een stuk beter geworden, maar zoals voorheen wordt het nooit meer.

Veel mensen zien een gezonde jonge vrouw, maar er zijn momenten dat ik me een oude vrouw voel omdat ik weinig energie heb in mijn lijf terwijl mijn hoofd wel vanalles wil. Het is een heel proces om te leren accepteren dat je niet meer alles kan zoals voorheen en dat ik dus altijd last zal blijven hebben van vermoeidheid en concentratieverlies. Dit zijn de onzichtbare gevolgen, waar dus weinig rekening mee gehouden wordt. Daarom zal ik altijd goed op mezelf moeten passen en meer rust moeten nemen als een ander. Goed voor mezelf zorgen was al een levensles die ik destijds aan het leren was, maar door die beroerte nog beter heb moeten gaan leren. Er zijn genoeg momenten dat ik nog over mijn grenzen heen ga en teveel hooi op mijn vork neem. Maar verder mag ik wel zeggen dat ik het goed doe. Een ding zal altijd moeilijk blijven, het vertrouwen in mijn lichaam, dat dus gewoon van het ene op het andere moment uitvalt, dat ben ik kwijt. Maar aan de andere kant vertrouw ik erop dat God dit op mijn pad heeft gebracht voor een reden en ben ik hem daar heel dankbaar voor. Het was een flinke ruk aan de alarmhendel en ik ben dankbaar dat ik er zo goed ben uitgekomen.
Maar er zal altijd extra allertheid zijn bij hoofdpijn zoals ik vandaag weer heb, wat ik normaal maar 1x per maand heb en nu dus niet de tijd voor is. Ik had destijds ook last van hoofdpijn en nekpijn. Ook ben ik een aantal jaren terug flauwgevallen terwijl ik in de rij stond bij de kassa. En nog een keer heb ik het op het nippertje gehaald om thuis te komen en op de bank te ploffen. Die momenten zijn voor mij weer kleine uhm toch wel flinke rukjes aan de handrem, het is en blijft moeilijk om te zien wat ik wel of niet kan. Wanneer ik genoeg energie heb om met de fiets de stad in te gaan. Er zijn genoeg momenten dat ik besluit om thuis te blijven omdat het gewoonweg niet gaat. Maar verder gaat alles goed met me hoor girls. Vandaag doe ik ook niet veel, zou moeten koken maar denk dat ik dit aan mijn dochter overlaat.

Gisteren heb ik trouwens een oproep gedaan voor twee blogdames. Linda van het blog Minimoek heeft afgelopen zaterdagavond een beroerte gehad. Er is al een actie door Moos Moosies opgezet voor allemaal een kleinigheidje te maken en mijn idee is om op A5 formaat iets te maken en dit samen te voegen tot een leuk boekwerkje. Dit kan dus ook een beterschapskaart zijn die geplakt is op een A5 vel met je wensen op de achterkant. Kijk je even naar de post van gisteren daar staat de info en de links én mijn emailadres als je met die van mij meedoet.

En ook mijn vraag of jullie willen stemmen op Sil van het blog Met HART&ZIEL van SIL voor de Crea Blog wedstrijd van KreaDoe.
Sil heeft gisteren gereageerd dat ik zowiezo een vrijkaartje krijg (als ze wint) yesss jippie!!
Dus als je je stem nog niet hebt uitgebracht voor een blog en je gunt mij een dagje uit (ja ik zal het rustig aan doen) en je gunt Sil eeuwige roem. Kijk dan even op de blogpost van gisteren en breng je stem uit voor Sil :).


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 24 september 2012

Dag 284 Attentie, Jullie hulp gevraagd

Ik wil voor een tweetal bloggers aandacht vragen. De ene is vanwege een niet zo leuke reden en voor de andere dat zou wel eens een feestje kunnen worden, maar daar heeft ze jullie hulp bij nodig.
Beide dames zijn volgers van mijn blog en wellicht ook wel van jullie blog en wie weet zijn jullie ook volgers van hun blog.

Ik begin maar eerst bij de minst leuke reden om aandacht te vragen voor medeblogster Linda/Minimoek http://minimoek.blogspot.nl/2012/09/versnelling-blijft-laag.html
Ik las gisteren op haar blog (gepost door haar man&kinderen) dat ze zaterdagavond een beroerte gehad heeft.
Vandaag hoorde ik en las ik bij Syl (Zaanse Zolder) dat er een actie is opgestart om met z'n allen wat voor haar te maken en dit wordt dan bij haar thuis afgeleverd ( dit wordt georganiseerd door http://moos-moosies.blogspot.nl ).

Ik heb Linda vandaag alvast een kaartje gestuurd en heb zitten te broeden wat mijn bijdrage zou kunnen zijn.
Opeens kreeg ik zin om weer een SoulCollage te maken, nu ben ik nog niet echt ver gevorderd omdat ik me ondertussen bedacht dat het leuk zou zijn om met een aantal samen op A5 formaat (Action blokken formaat/patroonkaarten formaat 21x15) traveling sheets te maken, een boekwerkje te maken en dit naar Linda te sturen.
Kijk maar of je er iets voor voelt om met mij mee te doen, dit zou iets zijn om op korte termijn te maken.
Voorbeelden te vinden op; http://roundrobinnotebook.blogspot.nl/2012/06/traveling-sheets.html, het mag ook in de vorm van een SoulCollage ( google maar eens op SoulCollage in afbeeldingen of kijk bij mijn label SoulCollage ) maar je mag ook iets tekenen/schilderen óf... als het maar op A5 formaat is en het vóór 1 oktober bij me binnen is. Zodat ik het zo snel mogelijk naar Linda kan sturen.
Heb je interesse om mee te doen, mail me dan even op 365dagencreatief@gmail.com


Nu naar de andere blogster onder ons waar ik aandacht voor vraag; Sil van het blog; Met HART&ZIEL van SIL  http://methartzielvansil.blogspot.nl/2012/09/kreadoe-to-you-donderdag_20.html
Ze is een van de 25 blogsters die geselecteerd zijn voor de Crea Blog wedstrijd van de KreaDoe (de grootste hobbybeurs die van 31 oktober t/m 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht is).
KreaDoe is op zoek naar de leukste, meest creatieve blogger.
Ben je volger van Sil's blog of is ze bij jou volger en vind jij dat zij moet winnen.
Stem dan op haar op; http://www.kreadoe.nl/Bezoeker/Creablog-Wedstrijd.aspx

Dankjewel voor jullie aandacht! :)


Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 23 september 2012

Dag 283 - Het zit tegen én Postzegel Kaart

Vandaag zit het even niet mee op het gebied van mijn recykleer rok afwerking.
Ik ben begonnen met een zigzaksteek afwerking en toen liep mijn naaimachine keer op keer vast en voor vandaag heb ik de hoop opgegeven om mijn rok mooi af te werken. Ik zie het effe niet zitten om er vandaag nog meer energie in te steken en om het op te lossen.

Dus gezellig bij mijn man op de bank gaan zitten en ben wel op een gegeven moment begonnen met het maken van een postzegel collage kaart. Daarvan resultaat, wie weet maak ik er nog wel eentje of ga ik lekker relaxen en film kijken.
Nog een hele fijne zondag gewenst!


Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 22 september 2012

Dag 282 - Postzegel Kaart

Vandaag ben ik weer eens creatief met postzegels.
Ik heb eerst heel wat postzegels van oude ansichtkaarten afgescheurd en van enveloppen, die laatste had ik van mijn vader gekregen en die had ze weer van mijn moeder gekregen.

Onlangs toen ik de Postcrossing engelenkaarten uit de Oekraïne kreeg met een heel aantal postzegels erbij zag ik op het profiel (postcards wall-favourites) van die meneer ook een kaart met alleen maar postzegels op.
Diegene die dat gestuurd had is een Nederlander, dus hem een berichtje gestuurd met de vraag hoe hij die kaarten had gemaakt en of hij die zelf gemaakt had.

Wat bleek, hij had eerst een soort collages gemaakt met postzegels en ze toen als kaart laten afdrukken bij www.kaartje2go.nl waar hij ze per tiental besteld heeft.
En weet je wat zo lief is, hij heeft me 3 van zijn postzegel collage kaarten gestuurd én ook een maria met kind kaart en een boeddha kaart.

Natuurlijk ga ik hem ook nog verrassen met wat leuke kaarten naar zijn gading, hij vind Quan Yin kaarten en Mandala kaarten mooi. Dus volgende week eens op mijn fietsje springen en kijken of ze zo'n kaarten hebben in de esoterische boekenhandel.

Maar vandaag dus mijn eigen postzegel collage kaart gemaakt, nadat ik eerst alle postzegels heb afgeweekt van de stukjes kaart en envelop. Afdrukken maken van mijn eigen gemaakte kaarten zal ik niet snel doen, want ik heb nog tig kaarten in mijn twee laden liggen, dat zullen er snel enkele honderdtallen zijn ;).
Hihi lees ik net op die meneer uit de Oekraïne's profiel dat hij niet van zelfgemaakte kaarten houdt, maar ja wel van postzegels...


Warme creatieve groetjes van Susan


Ps. Ik deelde de engelen postcrossing kaarten op mijn ander blog An Angel Each Day; http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/09/dag-256-engelen-ikonen-kaarten.html

vrijdag 21 september 2012

Dag 281 - Mijn eerste Recykleer Rok is een feit

Yess het is me gelukt, mijn eerste grote Recykleer project/creatie is een feit. Ik heb een rok gemaakt van 2 tshirts en 1 nachtjapon! Jippie :D. Ik ben trots op mezelf.

Natuurlijk zijn er dingen die beter hadden gekund, maar ik ben tevreden.
Het enige waar ik mee zit is de afwerking onderaan de rok. Ik geloof dat die normaal gelockt wordt, maar ik heb geen lock machine en heb ook nog geen enkele mooie steek gevonden op mijn naaimachine waar ik dat mooi mee kan doen. Dus tips zijn van harte welkom!

De buurvrouw die ik sprak in de tuin, raadde aan om hem om te zomen. Maar ik ken mezelf en dat gaat niet mooi worden, dus laat ik het maar even zo.

Het is hier heerlijk nazomers weer, onder het afdak waar het in de zomer snel 40graden wordt is het nu 20graden.
Prima temperatuurtje om buiten aan de grote tafel te werken waar ik ruimte heb en lekker veel licht :).

Zoals jullie op een van de foto's kunnen zien heb ik de rok zelfs al aangedaan, ik heb snel mijn jeansbroek verwisseld voor rok met panty en laarzen. Yess I'm happy, mijn eerste zelfgemaakte rok is een feit. Nu op naar de volgende creatie!

Het is trouwens recykleer 14-daagse in blogland. Blogs die ik volg zoals Zaanse Zolder ( http://zaansezolder.blogspot.nl ) én Maar niet van Grijs ( http://maarnietvangrijs.blogspot.nl ) zijn dames die me geïnspireerd hebben tot recykleren.
http://boomieboomie.blogspot.be/search/label/recykleren
Is een nieuw blog dat ik volg en waar je de Recykleerveertiendaagse kunt gaan volgen!

Ik heb voorheen wel al eens een notitieboek bekleed (meerdere zelfs) met stofjes van kleding en daar ga ik zeler ook nog mee aan de slag, maar een jurk of rok zelf maken was toch echt iets wat op mijn wishlist stond.

Een H&M rok heeft patroon gestaan voor deze rok, verder gewoon uit ut kupke (uit mijn hoofd) in elkaar gezet :D. Ja zoals jullie zien aan deze Smilie ben ik happy en trots op mezelf.


Warme creatieve groetjes van Susan

donderdag 20 september 2012

Dag 280 - Ik Recykleer :)

Ja ook Susan recykleert!

Vandaag dan eindelijk de stap durven te wagen en begonnen met het naaien van een rok. Ik ben heel benieuwd of de rok ook een beetje goed zit hihi.

Ik ben er nog niet klaar mee, maar ga me nu eerst lekker effe optutten, opfrissen. Ik wil straks samen met manlief gaan uiteten. Hij heeft dit jaar voor zijn verjaardag een tweetal kadobonnen gekregen om te besteden in een broodjeszaak. Naar wat ik heb gelezen op internet hebben ze daar lekkere warme broodjes.

Vanavond gaan we op bezoek bij goede vrienden van ons. Mijn man wilt onze Mini Cooper gaan showen die nu dan ook eindelijk klaar is en gekeurd is. Wat ben ik trots op mien menneke, zoals ik hem noem ;). Hij heeft de hele auto zelf gemaakt/in elkaar gezet, de body hebben we in mei 2006 gekocht, in 2007 is hij gespoten (verjaardagkado van mij) en het heeft heel wat jaren geduurd om hem in elkaar te zetten.
In die tijd was hij erg druk met werk, andere auto's die zijn aandacht vroegen en nog wat andere stress en tegenslagen waar ik hier niet over ga uitwijden. Maar hij heeft het toch maar mooi voor elkaar gekregen! Ik ben mega trots op hem, de motor heeft hij zelf gereviseerd en echt bijna alles heeft hij zelf gedaan met af en toe wat hulp van zijn vrienden.

Maar even terug naar mijn recykleer project ;).
Ik heb een zwart grote maten tshirt gebruikt (lekker veel stof) dat ik bij de kringloop gescoord heb, waar ik de band van gemaakt heb en stukken van gebruik in de rok.
Een tshirt van Nicky, mijn dochter, waar ik het Little Miss Sunshine gedeelte van gebruikt heb en een dubbele laag van gemaakt heb (tegen doorschijnen).
Verder heb ik de mouwen gebruikt van een kinder nachtjapon die ik in de uitverkoop bij de Zeeman heb gescoord, daar heb ik ook een stuk wit tshirt (van Nicky) aan gemaakt tegen het doorschijnen.

Wie weet heb ik dadelijk na het optutten nog tijd, maar ik voorzie van niet, dan is morgen weer een nieuwe dag ;).
Oh ja de zwart wit gestreepte rok van de H&M is als voorbeeld, als patroon :).
En het zwart/witte MEXX tshirt ga ik denkelijk toch niet in deze combo gebruiken, we shall see!


Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 19 september 2012

Dag 279 - Draken dag

Vandaag viel er weer een drakenkaart bij ons op de deurmat, dit keer uit Rusland (foto 3). Van het weekend kreeg ik een drakenkaart via postcrossing uit Taiwan (foto 2). Ik vind draken helemaal super en heb vanmorgen dan ook nog eens heel toevallig mijn boek uitgelezen 'De Tussenwereld' van Robbert Leeuw.

Vanmiddag ook het tuindoek opgehangen dat ik heb laten maken met de creatie die Jenneke voor me maakte, ik heb onlangs bij haar een Give Away gewonnen.
Op dit moment loopt er ook weer eentje t/m 30 september.
Neem maar eens een kijkje op http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/08/creations-and-stuff-2e-give-away.html

In februari heb ik uit de Ukraïne ook een drakenkaart ontvangen via Postcrossing (foto 1). Een van mijn favoriete Postcrossingkaarten.

www.postcrossing.com is de website van Postcrossing, het principe werkt heel eenvoudig en heel doeltreffend. Je stuurt een kaart naar het adres dat je krijgt op het moment dat je aangeeft 'Send a postcard' en op het moment dat jouw kaart geregistreert wordt door de ontvanger, krijgt iemand anders weer jouw adres als hij/zij klikt op 'send a postcard'.
Zo blijft het een mooie kringloop van kaarten sturen en ook weer ontvangen.
Want het probleem met een op een ruilen, is toch altijd dat je afhankelijk van elkaar bent. Bij postcrossing is het zo dat op het moment dat jouw kaart aankomt en geregistreert wordt, dan krijgt automatisch iemand anders weer jouw adres. Dus in feite loopt dat mooi gelijk op.

Ik ben lekker aan het rommelen geweest met knopen, wilde een sleutelhanger maken, bij Jenneke had ik daar een leuk voorbeeld van gezien. Maar eerst eens aan het sorteren geweest. Heb trouwens prachtige parelmoeren knopen gevonden.

Verder ben ik wel bezig geweest met leuke post, maar dat kan ik nu nog niet laten zien. Een mooie kaart gepimpt van een Engel voor een Engel. Wellicht als PostNL meewerkt, morgen al ;). Dus in feite was dat mijn creatie voor vandaag. Verder lekker rustig aan gedaan vandaag én naar de kapster geweest :). Ik had ze bewust lang gelaten voor de Elf Fantasy Fair hihi.


Warme creatieve groetjes van Susan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...